Boedapest gehuld in de mist

Boedapest gehuld in de mist

Fokelien Broekstra 708
Boedapest is een fotogenieke stad, Rizsavi Tamás is het hier helemaal mee eens. Hij fotografeerde afgelopen vier jaar de mist die door stad trekt.

Lage mist

Voor de foto’s zocht fotograaf Rizsavi Tamás een hoger punt op. Hierdoor kon hij de mist mooi zien ontwikkelen. Regelmatig hangt de mist zo laag dat de brugpunten boven de laag mist uitsteekt. Dit levert bijzondere en opvallende plaatjes op. Vier jaar deed Tamás zijn best op de mist op zijn mooist vast te leggen.

Goede en slechte dagen

Riszavi Tamás had niet alleen goede dagen. Soms hing de mist te hoog waardoor er geen goede foto’s gemaakt konden worden. Op andere momenten was datgene wat Támas wilde fotograferen gehuld in een te dikke mistlaag.

De fotograaf

Rizsavi Tamár is een fotograaf die woont en werkt in Boedapest. Tamár is een getalenteerde fotograaf die al ruim acht jaar fotografie als zijn hobby heeft. Als Tamár niet de straten van Boedapest onveilig maakt met zijn camera, dan doet hij dat met de trein. Tamár is namelijk van beroep een treinmachinist waardoor hij de hele stad doorreist en de mooiste plekken tegenkomt. 
Meer Foto's van Támas Rizsavi zijn terug te vinden op zijn Facebook en Instagram.

afbeelding van Fokelien Broekstra

Fokelien Broekstra | Redacteur

Bekijk alle artikelen van Fokelien