Video: lezing van bruiloftsfotograaf Jerry Ghionis over poseren

Renzo Gerritsen 486
De pose is ontzettend belangrijk bij een portret en bruiloftsfotografie. Een goede of slechte pose kan de foto maken of breken.

Jerry Ghionis is een van de beste trouwfotografen ter wereld en heeft jarenlange ervaring in het fotograferen van bruiloften. Bij het fotograferen van bruiloften hoort het maken van geposeerde portretten, maar al snel kom je erachter dat dat erg lastig is. Als fotograaf ken je misschien weinig poses of vind je het lastig of eng om het bruidspaar aan te sturen. Als bruidspaar vind je het wellicht een beetje eng om op de foto te gaan, dus kan je als fotograaf de helpende hand bieden door ze wat losser en ontspannender te maken.

Jerry gaf live een uitgebreide lezing over onder andere verschillende poseertechnieken en zal demonstreren hoe hij te werk gaat. Hierdoor ken jij altijd genoeg poses en weet je hoe je in het vervolg de bruidsshoot naar eigen hand kunt zetten. Tot slot zal Jerry laten zien hoe hij zijn cliënten helpt.

Het is een lezing van ruim twee uur, maar wel ontzettend leerzaam! De video bevat namelijk nog veel meer handige tips, dus ga er lekker voor zitten.

 

 

Lees ook: Zo hou jij de controle tijdens een bruidsshoot

Lees ook: Zorg voor een natuurlijke pose

afbeelding van Renzo Gerritsen

Renzo Gerritsen |

Professioneel fotograaf en redacteur.

Bekijk alle artikelen van Renzo