Vrouw valt zes verdiepingen naar beneden bij poseren voor extreme foto's

Vrouw valt zes verdiepingen naar beneden bij poseren voor extreme foto's

Eefke Burg 755
Een fotoshoot in San Pedro in de staat van Nuevo Leon, Mexico, nam een tragische wending nadat een vrouw ruim 24 meter naar beneden viel. Ze was aan het poseren voor 'extreme yogafoto's.' Een foto van de 23-jarige student die aan het poseren was ging viraal nadat bleek dat deze zes verdiepingen naar beneden was gevallen.

Lees ook: Urbexers ontdekken verlaten pretpark waar elektriciteit nog werkt

De 23-jarige studente heette Alexa Terrazas en ze heeft de val overleefd, maar heeft hierbij 110 gebroken botten opgelopen. De studente had breuken in haar benen, armen heup en hoofd. Na de val is ze 11 uur geopereerd en volgens verschillende berichten in de pers zal het nog jaren duren voordat ze volledig zal herstellen.

Instagramshot gemaakt van poseren extreme foto's

Alexa Terrazas werd kort voor het noodlottige incident door een vriend gefotografeerd terwijl ze met haar hoofd naar beneden aan het balkon hing en aan het poseren was voor extreme foto's. Het desbetreffende Instagramkiekje gaat de hele wereld over.

afbeelding van Eefke Burg
Door: Eefke Burg

Eefke Burg | Redacteur

Als all-round content creator is Eefke gespecialiseerd in het maken van video-content en weet als geen ander een visueel verhaal te creëren. Zij is gepassioneerd en ondernemend. In haar eigen werk valt zij op door de grens op te zoeken tussen fantasie en realiteit. 

Bekijk alle artikelen van Eefke