Zo hou jij de controle tijdens een bruidsshoot

Zo hou jij de controle tijdens een bruidsshoot

Renzo Gerritsen 317
Als jij moeite hebt om een grote groep mensen tijdens een bruidsshoot in het gareel te houden, dan ben je zeker niet alleen. Lees in dit artikel hoe je moeiteloos een grote groep mensen fotografeert.

Het fotograferen van een bruiloft kan enorm lastig zijn, vooral als je tijdens een bruiloft portretten gaat maken van een grote groep mensen. Je wil de aandacht van de mensen, maar het is vaak rumoerig of te gezellig. Het is tenslotte een feestelijke dag voor veel mensen. Hoe zorg je ervoor dat jij als fotograaf de controle krijgt over de groep?

Als je slecht bent in het onthouden van namen, dan is het handig om daar even op te oefenen. Als je de namen van enkele hoofdrolspelers kent. dan voelen zij zich volledig betrokken bij de bruidsshoot en houden ze de aandacht bij jou. Dit is èèn van de drie tips die bruidsfotograaf Joy Michelle jou geeft in de volgende video:

 

 

Met deze drie tips kan je op een makkelijke manier de mensen in de juiste richting sturen en in het gareel houden. Zo heb jij zonder al teveel tijd en moeite de foto's die jij nodig hebt en kunnen de geportretteerden snel verder met het vieren van deze feestelijke dag.

afbeelding van Renzo Gerritsen

Renzo Gerritsen |

Professioneel fotograaf en redacteur.

Bekijk alle artikelen van Renzo