Snelle nieuwkomer

Nieuwe 25mm F/0.95 van Mcoplus gespot op Fotofair

Siem van Woerkom 328
Gespot op de Lamina stand op Fotofair 2019: een nieuwe 25mm F/0.95 van Mcoplus!

Mcoplus lichtsterk objectief

Wij waren aanwezig op de Fotofair in de Beekse Bergen te Hilvarenbeek. Op deze fotobeurs waren diverse bedrijven aanwezig met hun producten en diensten rondom foto- en videografie. Bij de verschillende stands, heb je  zo direct contact met jouw favoriete merken. 

Bij de beurs van Lamina (waar onder andere Mcoplus aanwezig was) kregen we een gave verassing te zien; een nieuw objectief in de vorm van een 25mm F/0.95.

mcoplus

Bouwkwaliteit objectief

Ook al konden we de lens maar kort bekijken, viel de bouwkwaliteit direct positief op. De lens voelt solide en heeft een fijn gewicht. Je zult geen plastic aantreffen bij dit objectief, iets dat we van Mcoplus gewend zijn; degelijke objectieven voor een eerlijke prijs. 

Er zijn op dit moment nog niet enorm veel objectieven met een lichtsterkte van F/0.95 op de markt, waardoor deze specifieke lens gelijk in de spotlight komt te staan. Want de lenzen die wel aanwezig zijn op dit moment hebben meestal fikse prijzen. Kijkend naar de geschiedenis van Mcoplus en de objectieven die ze op dit moment in hun assortiment hebben zal het een goede prijs/kwaliteit verhouding kennen en wordt het een serieuze concurrent voor de grote jongens. 

Lees binnenkort onze hands-on review!

 

afbeelding van Siem van Woerkom

Siem van Woerkom | Content Editor

Bekijk alle artikelen van Siem