Must-have fotografie-accessoires voor de feestdagen

Christel de Wolff 153
Het inkoopseizoen voor de feestdagen is begonnen, of je er nu zin in hebt of niet. Met Black Friday start de chaos officieel. We beginnen met Sinterklaas, maar de kerstsfeer kruipt toch ook al stilletjes rond.

Wat geef je die ene vriend die zo graag fotografeert. Of, wat geef je jezelf als enthousiast fotografieliefhebber?  Rick Brons van Lamina Nederland heeft drie opties voor je klaar staan. En we kunnen vast verklappen: het zijn drie multifunctionele items voor een zachte prijs!

Compact Kingjoy P051 tafelstatief

Doen jullie aan surprises dit jaar? Dan hoef je met dit cadeau geen extreem grote te maken. Dit tafelstatief van Kingjoy is namelijk lekker compact. Het is uniek in zijn soort en ideaal om te gebruiken met de nieuwste systeemcamera's met behoud van compactheid en lichtgewicht. Fotograferen zonder inspanning? Ga voor de Kingjoy P051 met G00 balhoofd.

Toch liever een groter modelletje? Dan past de Kingjoy P056 beter bij jou.

Modieus en multifunctioneel: GGSFoto Scarf Strap

Is het een sjaal of is het een camerariem? Wat als we je vertellen dat het beide is? De GGSFoto Scarf Strap is niet zomaar een camerariem. Het is een comfortabele draagriem van zijde, afgewerkt met leren accenten. De riem is stijlvol, comfortabel, maar ook nog eens multifunctioneel. Zo kan het stoffen gedeelte van de Scarf Strap worden losgekoppeld en draag je deze vervolgens als sjaal of haarband. Door de gespiegelde, tweemaal gezekerde haken, worden de uiteindes van de riem die aan de camera blijven een makkelijke handriem. Ben je klaar met fotograferen, dan kun je de GGSFoto Scarf Strap  ook gebruiken om de camera in op te bergen. Bekijk de vele mogelijkheden van de 'camerasjaal' hieronder:

Meer info: ggsfoto.nl

Kingjoy G-serie: veelzijdig en stevig

In de veelzijdige Kingjoy G-serie statieven kun je kiezen voor modellen die zijn gemaakt van getrokken, hoge kwaliteit aluminium of van acht lagen carbon. Echter, welk materiaal je ook kiest, de  G-serie statieven kunnen zeer compact worden opgeborgen en vervoerd worden. De carbon modellen uit de Kingjoy G-serie hebben een perfecte balans gevonden tussen lichtgewicht en stevigheid.  Absolute topnotch is de Kingjoy G55C met Q20-balhoofd. Dit statief weegt slechts 1700 gram en heeft een maximale werkhoogte van 157,5 centimeter. Bovendien is het draaisysteem vernieuwd, waardoor het soepeler werkt en de poten goed vastzitten. Kortom, ideaal voor de fotograaf die veel eist van zijn spullen, maar niet wil zeulen met zware apparatuur.

Lees meer over de Kingjoy G-serie, of kijk voor meer informatie op Kingjoy.nl of Laminanederland.nl

afbeelding van Christel de Wolff

Christel de Wolff | Redacteur

Bekijk alle artikelen van Christel