Haal je reisavonturen dichterbij

Nieuw, de Canon PowerShot SX740 HS

Remco Stunnenberg 691
Canon Europe introduceert vandaag de PowerShot SX740 HS. Deze nieuwe PowerShot is momenteel een van de meest compacte zoomcamera’s voor op reis die met een 40x optische zoom (24-960mm) gebruikers in staat stelt om eenvoudig onderwerpen dichterbij te halen zonder meerdere lenzen mee te hoeven nemen.

Dit model in zakformaat biedt ook 4K Ultra High Definition videomogelijkheden, Wi-Fi- en Bluetooth®-smartphone-connectiviteit en een reeks aan intuïtieve automatische instellingen. De perfecte camera voor gezinnen en reizigers die op zoek zijn naar een handige ‘mikken & klikken’-camera.

Krachtige superzoom

Deze krachtige, superzoomcamera in zakformaat is uitgerust met een ZoomPlus-technologie die de 40x optische zoom digitaal verhoogt naar 80x. De geweldige combinatie van Canon's nieuwste DIGIC 8- processor en CMOS-sensor maakt het eenvoudig om op elk moment van de dag – of nacht – scherpe, kleurrijke en high-definition foto’s en video’s van dichtbij of veraf te maken.

Tot in de kleinste details

Met de 4K Ultra High Definition videomogelijkheden en 5-assige Image Stabilizer zijn met de PowerShot SX740 HS vakantieherinneringen van grote afstand tot in de kleinste details vast te leggen – zelfs wanneer je loopt of rijdt. De Canon PowerShot SX740 HS kan met de 4K Ultra High Definition-resolutie ook time-lapse beelden registreren, ideaal voor het vastleggen van een prachtige zonsondergang. Met dezelfde 4K Ultra High Definition zijn ook 4K-videobeelden te exporteren, zodat dierbare momenten als fraaie 8 Megapixel foto’s zijn vast te leggen.

Snelle autofocus

Dankzij de snelle autofocus en dynamische respons van de Canon PowerShot SX740 HS zijn spontane momenten eenvoudig te fotograferen en kunnen vakantiefoto’s met 10 fps continu-opname in al hun pracht worden vastgelegd. Voor de modebewuste reiziger is de PowerShot SX740 HS verkrijgbaar in een slanke zwarte of stijlvolle zilverkleurige body.

Reserveer hem nu

De Canon PowerShot SX740 HS is vanaf 10 augustus 2018 verkrijgbaar voor een adviesprijs van €399,- en vanaf vandaag al te reserveren via de officiële Canon Store.

De belangrijkste kenmerken:

• 40x optische zoom in een compactcamera in zakformaat

• Leg schitterende herinneringen vast met 4K Ultra High Definition-video

• Intelligente functies voor fascinerend beeldmateriaal

• Eenvoudige connectiviteit voor direct delen op social media

Lees ook: Canon lanceert Photo Companion-app 

 

 

 

afbeelding van Remco Stunnenberg

Remco Stunnenberg | Redacteur

Bekijk alle artikelen van Remco