Introductie Nikon COOLPIX superzooms

Christel de Wolff 326
Maak kennis met de gloednieuwe COOLPIX-camera's. Nikon introduceerde onlangs de COOLPIX A1000 en COOLPIX B600-bridgecamera.

Matthieu van Vliet, General Manager bij Nikon Benelux, zegt over de geintroduceerde COOLPIX-camera's: 'Beide camera's zijn fantastische opties voor gebruikers die hun creativiteit willen ontdekken. Dankzij het zoombereik van groothoek tot supertelezoom kunnen de camera’s bijna elk onderwerp vastleggen. Met Snapbridge kunnen beelden eenvoudig gedeeld worden of kan er met een smartapparaat op afstand een opname worden gemaakt'

COOLPIX B600

De COOLPIX B600 is een bridgecamera (een systeemcamera met de looks van een DSLR) die beschikt over 60x optische zoom, een grote monitor en een stevige grip. De camera is licht en toch stevig en daarom geschikt om overal mee naar toe te nemen. Video's maak je in Full HD met stereogeluid. Talloze ingebouwde creatieve standen maken het super eenvoudig om een instant artistiek tintje aan je foto's of video's mee te geven. 


Lees ook: Foodfotograaf Silvia Bifaro over voedselverspilling

COOLPIX A1000

De COOLPIX A1000 heeft 35x optische zoom, een ingebouwde elektronische zoeker en je kunt er tevens foto's mee maken in RAW-formaat. De camera is eenvoudig in gebruik, ondanks de vele functies en laat je zowel sfeervolle groothoekopnames als gedetailleerde superteleopnames maken. De A1000 kan tevens 4K-video's opnemen en heeft een kantelbaar touchscreen. Aspirant vlogger? Dan kan dit wel eens een interessante keuze zijn.

Prijs en beschikbaarheid

De COOLPIX B600 is vanaf 14 februari 2019 te koop voor een consumentenadviesprijs van € 359 incl. BTW en de COOLPIX A1000 is vanaf 24 januari 2019 te koop voor een consumentenadviesprijs van €449 incl. BTW.

Lees ook: Nikon-ambassadeur Ray Demski over boksen in Ghana

afbeelding van Christel de Wolff

Christel de Wolff | Redacteur

Bekijk alle artikelen van Christel