Je eigen foto-assistent altijd dichtbij

Canon lanceert Photo Companion-app

Remco Stunnenberg 438
Canon heeft een app gelanceerd die je kan helpen tijdens jouw ontdekkingsreis in de wereld van de fotografie, de Canon Photo Companion-app. Via deze app leer je hoe je foto's maakt waar je trots op kunt zijn met oefeningen, tutorials en tips die passen bij jouw cameramodel, vaardigheidsniveau én interesses.

Of je nu een beginnende of een ervaren fotograaf bent, er is altijd iets nieuws te leren. Via de Canon Photo Companion-app kun je je vooruitgang volgen en krijg je steeds nieuwe, geavanceerde oefeningen en tips om jouw fotoreis nog spannender te maken.

Geestverruimend

De app staat altijd en overal voor je klaar met gebruiksvriendelijke content en video's van klein formaat die je onderweg kunt bekijken. Het is alsof je je eigen foto-assistent bij je hebt. Er wordt bovendien regelmatig nieuwe content toegevoegd om je creativiteit (verder) te stimuleren. Je leert van en kunt je laten inspireren door professionals en andere fotografen net als jij. Zo kun je je geest verruimen.

De app biedt op maat gemaakte content en video's voor elk nieuwste Canon EOS-cameramodel, zodat je alles te weten komt over je camera en hoe je deze kunt gebruiken om je creatief potentieel volledig te benutten.

Op maat gemaakte content

De app beschikt momenteel over op maat gemaakte content voor veel verschillende EOS modellen en is beschikbaar in veel talen waaronder het Nederlands.

Meer weten over Photo Companion-app en/of de app downloaden? Kijk hier.

Lees ook: Nieuw, de Canon PowerShot SX740 HS

 

afbeelding van Remco Stunnenberg

Remco Stunnenberg | Redacteur

Bekijk alle artikelen van Remco