Laat je inspireren door deze podcasts over fotografie

Redactie 946
Op het moment zitten we vanwege het coronavirus bijna allemaal thuis. Hierdoor hebben we opeens veel vrije tijd en kunnen we dingen doen die we normaal niet kunnen doen. Iets wat leuk is om te doen is een podcast luisteren. Heb jij die van DIGIFOTO al beluisterd?

We hebben een groot aantal podcasts opgenomen over verschillende genres en onderwerpen binnen de fotografie. Je kunt onze podcasts thuis beluisteren en afspelen wanneer je maar wilt. 

We lichten een aantal van de podcasts voor je uit in dit artikel: 

In gesprek met Fotograaf Pie Aerts

In deze podcast spreken we met Pie Aerts. Hij vertelt met welke projecten hij bezig was en wat de eventuele volgende stap in zijn carrière zou zijn. Ook spreekt Pie over bijzondere dingen die hij in zijn leven heeft meegemaakt als fotograaf. Het is heel bijzonder hoe Pie verhalen weet te vertellen die je echt raken.

Gesprek met de winnaar van de straatfotografie wedstrijd

Deze wedstrijd werd gewonnen door Willem Kuijpers. Hij vertelt alles over de foto waarmee hij gewonnen heeft. Willem won met deze fotowedstrijd een Godox Speedlite V860ll van Fuijfilm ter waarde van €259,-.

Lijkt je dit een leuke podcast? Klik dan hier!

Nog veel meer podcasts

Zijn deze interviews niet helemaal jouw ding? Dan nog valt er genoeg te beluisteren. Bijvoorbeeld deze podcast waarin topfotografen je tips en tricks geven om een nog betere fotograaf te worden.

afbeelding van Redactie

Redactiedigifoto Starter | Redacteur

Bekijk alle artikelen vanRedactie