Laat je inspireren door deze podcasts over fotografie

Redactie 754
Op het moment leven we in een bizarre tijd met het coronavirus waardoor we veel thuis moeten werken. Opeens hebben we meer tijd over doordat sportscholen/horecagelegenheden hun deuren hebben moeten sluiten. We gaan op zoek naar nieuwe hobby’s en nieuwe leermogelijkheden. Podcasts zijn een uitkomst. Heb jij die van DIGIFOTO al beluisterd?

We hebben een groot aantal podcasts opgenomen over verschillende genres en onderwerpen binnen de fotografie. Je kunt onze podcasts thuis beluisteren en afspelen wanneer je maar wilt. 

We lichten een aantal van de podcasts voor je uit in dit artikel: 

Macrofotografie

In deze podcast spreken we met fotografe Astrid Brouwers. Zij vertelt ons over haar favoriete plekken waar ze vaak gaat fotograferen. De herfst is vanwege de paddenstoelen één van haar favoriete periodes. Ze doet altijd veel onderzoek naar hetgeen wat ze gaat fotograferen. 'Ik vind het wel belangrijk dat je weet wat wanneer groeit en wanneer je het kan vinden en in wat voor een soort gebieden het groeit,' vertelt de macrofotograaf. Beluister de podcast voor nog meer tips over macrofotografie. 

Bruidsfotografie:

Bas Uijlings heeft een award gewonnen en vertelt in deze podcast hoe deze kunstzinnige bruidsfoto´s tot stand zijn gekomen. Van te voren bedenkt Bas samen met het bruidspaar hoe en waar hij de foto´s wil maken. Tijdens de shoot zijn er soms onverwachte momenten waardoor de foto zo uniek wordt. Denk aan een bruidspaar dat hij heeft gefotografeerd onder water. Bas vertelt hierover. Tevens vertelt Bas in deze podcast over zijn uiteindelijke doel en daarbij geeft hij ook enkele tips

Nog veel meer podcasts

Is bruidsfotografie en macrofotografie niet helemaal jouw ding? dan nog valt er genoeg te beluisteren. Bijvoorbeeld deze podcast waarin topfotografen je tips en tricks geven om een nog betere fotograaf te worden.

afbeelding van Redactie

Redactiedigifoto Starter | Redacteur

Bekijk alle artikelen vanRedactie