Podcast: Sexy boudoir fotografie, huwelijksfotografie

Redactie 674
Heb jij ook meer tijd over dan je zou willen en heb je alle tegels van de badkamervloer al geteld? Wij hebben een aantal mooie podcasts voor je klaar staan.

DIGIFOTO heeft een aantal mooie podcast gemaakt. Met onder andere de podcast Sexy boudoir fotografie en de podcast huwelijksfotografie die in dit artikel worden uitgelicht.

DIGIFOTO podcast: sexy boudoir fotografie

In deze podcast spreken we met boudoirfotografe Pascale Dekker. Pascale Dekker maakt beeldschone boudoir en naaktportretten. Zij legt uit hoe ze de passie voor boudoirfotografie heeft gevonden en waarom zij het onterecht vindt dat er op dit gebied een taboe heerst. Pascale is erg ervaren en heeft ook workshops gegeven op Fotofair.

In deze podcast wordt ook gesproken over een 4K camera Lumix GX880 van Panasonic. Wat is er zo bijzonder aan de Panasonic? Wat maakt nou echt het onderscheid tussen selfies maken met een camera en met een mobiele telefoon? Hoe gaan ze om met de concurrentie? Bart Derkx, product manager bij Panasonic vertelt hier alles over in de podcast.

Lijkt je deze podcast leuk? Klik dan hieronder!

 

DIGIFOTO Podcast: huwelijksfotografie

'Het belangrijkste om te doen tijdens een trouwdag is zorgen dat er mooie plaatjes worden geschoten zodat het koppel na 30 jaar nog met een glimlach terug kan krijgen.' vertelt huwelijksfotograaf Stephanie Prozee. We spreken haar in deze podcast over haar ervaringen in het vakgebied. 

Siem van Woerkom vertelt over de Samyang XP 14mm f/2.4. Hij legt uit dat het fotograferen van landschappen erg populair is onder de fotografen. Nu blijkt dat het objectief van Samyang XP één van de beste objectieven is om landschappen mee te fotograferen. Zou je nog meer willen weten? Luister dan snel verder!

 

afbeelding van Redactie

Redactiedigifoto Starter | Redacteur

Bekijk alle artikelen vanRedactie