DIGIFOTO Podcast op Spotify

DIGIFOTO Podcast op Spotify

Eefke Burg 803
Ben je in de kerstvakantie veel onderweg om naar familie te gaan? De DIGIFOTO Podcast is vanaf nu ook terug te vinden op Spotify. Zoek op ‘DIGIFOTO podcast’ en geniet van de allerlaatste nieuwtjes op fotografiegebied, inspirerende interviews en leuke tips om je foto’s naar een hoger level te tillen.

Lees ook: In de podcast: Kyani Vullings

DIGIFOTO Podcast terug te vinden via zoekmenu

Het is gemakkelijk om de DIGIFOTO Podcast terug te vinden op Spotify. Zoek in de zoekbalk op ‘DIGIFOTO Podcast’ en klik op ‘alle podcastafleveringen weergeven.’ Hier zie je alle podcasts die we tot nu toe hebben gepubliceerd. Als je vervolgens op de bolletjes naast een track klikt, ga je naar alle afleveringen. Hier kan je bijvoorbeeld ook een aflevering downloaden. Heel prettig als je onderweg bent en mogelijk niet altijd over goed internet beschikt.

Lees ook: DIGIFOTO Podcast: Gesprek met Marijn Fidder, Glenn Aoys en nog veel meer inspirerende verhalen

Edities van de DIGIFOTO Podcast

Alle edities van de DIGIFOTO Podcast zijn terug te vinden op Spotify. In de laatste aflevering bijvoorbeeld, komt de nieuwe Nikon Noct aan bod aan de hand van een review en krijg je tips van onze lezers over het maken van de beste winterfoto’s. In de aflevering daarvoor, komt de winnaar van de wedstrijd straatfotografie aan bod en hoor je het inspirerende interview met fotograaf Pie Aerts. Beluister alle afleveringen op Spotify of Soundcloud.

afbeelding van Eefke Burg
Door: EefkeBurg

EefkeBurg | Redacteur

Als all-round content creator is Eefke gespecialiseerd in het maken van video-content en weet als geen ander een visueel verhaal te creëren. Zij is gepassioneerd en ondernemend. In haar eigen werk valt zij op door de grens op te zoeken tussen fantasie en realiteit. 

Bekijk alle artikelen vanEefke