Nieuwe DIGIFOTO Podcast

De nieuwe DIGIFOTO Podcast: indrukwekkende verhalen die raken

Eefke Burg 878
Deze editie van de DIGIFOTO Podcast staat in het teken van inspirerende verhalen. Zo hoor je het verhaal van fotograaf Pie Aerts, die indrukwekkende verhalen van mensen overal ter wereld vastlegt. De winnaar van de wedstrijd straatfotografie was Willem Aerts, die opvalt vanwege zijn kleurrijke platen vertelt over hoe hij bij zijn onderwerpen komt. Misschien heb je al gehoord van de nieuwe Olympus OM-D E-M5 Mark III en na het interview met Jannes Boonstra van Olympus weet je er alles over. Maar er is natuurlijk meer.

Fotograaf Pie Aerts

Beluister hier het verhaal van Pie Aerts.

We spreken Pie Aerts die we ontmoetten Canon Talks, waar hij vertelde over een aantal van zijn recente projecten en later spraken we hem over de volgende stap in zijn carrière en bijzondere momenten die hij heeft meegemaakt. Het is bijzonder hoe de fotograaf verhalen weet te vertellen die je echt raken. Beluister zijn volledige interview hier.

Ook in de podcast: interview met winnaar straatfotografie

Beluister hier het verhaal van Willem Kuijpers.

Fotograaf Willem Kuijpers won met zijn prachtige plaat de Fotografiewedstrijd Straatfotografie. Met zijn bijzondere foto won hij de Godox Speedlite V860II waarbij hij de variant voor Fujifilm koos ter waarde van € 259,-, en was hier ontzettend blij mee. Onlangs bracht hij aan ons een bezoek om zijn prijs op te halen en vertelde ons over zijn winnende foto.

Nieuw: de Olympus  OM-D E-M5 Mark III

Beluister hier het stuk over de nieuwe Olympus  OM-D E-M5 Mark III.

Olympus introduceert de Olympus OM-D E-M5 Mark III: een weerbestendig lichtgewicht, die ervoor bedoeld is om kwalitatief hoogwaardige opnames te maken met een kleine body. Zelfs wanneer de camera in combinatie met een professionele M.Zuiko PRO-objectief wordt gebruikt, is het totale systeem alsnog zo klein dat je het overal mee naartoe kan nemen. Jannes Boonstra van Olympus vertelt alles over deze nieuwe camera.

Beluister de podcast

Natuurlijk is de podcast niet compleet zonder de nieuwste evenementen, boeken en een review van onze hand.

Beluister de volledige podcast hieronder:

 

 

afbeelding van Eefke Burg
Door: EefkeBurg

EefkeBurg | Redacteur

Als all-round content creator is Eefke gespecialiseerd in het maken van video-content en weet als geen ander een visueel verhaal te creëren. Zij is gepassioneerd en ondernemend. In haar eigen werk valt zij op door de grens op te zoeken tussen fantasie en realiteit. 

Bekijk alle artikelen vanEefke