Fotografie agenda voor dit weekend!

Lars Kruijdenberg 97
Dit weekend zijn er weer geweldige fotografie evenementen. Wij hebben er een paar op een rijtje gezet.

IJsbeelden Festival Zwolle

Dit festival is tot en met 1 maart 2020 te bezoeken. In samenwerking met Cameranu.nl worden er ook drie workshops gegeven. Voor deze moet je je wel eerst aanmelden en ze worden op een select aantal data gegeven. Workshop gemist? Geen nood, het festival is bijzonder genoeg om te bezoeken. Klik hier om er meer over te lezen!             

                               

Museum aan het Vrijthof te Maastricht

In het Museum aan het Vrijthof te Maastricht is een oevretentoonstelling van Jimmy Nelson te zien. Deze tentoonstelling is te bezoeken tot en met 15 maart 2020. Het is de grootste museale tentoonstelling in Nederland van Jimmy Nelson tot nu toe. In het monumentale museum in Maastricht zijn meer dan tachtig foto’s te zien, waaronder niet eerder getoond werk.

Ben je geïnteresseerd? Klik dan hier om er meer over te lezen!

Erotische fotografie op EXTASE

Dit is een tentoonstelling die gaat over het werk van Sanne Sannes, Sanne werd In de jaren 60 wordt hij gezien als de fotograaf van de nieuwe generatie. De tentoonstelling is te zien tot en met 10 mei 2020. Het werk van Sanne Sannes wordt  tentoongesteld in Kunsthal Rotterdam. Dit is een perfect startpunt voor iedereen die de fijne kneepjes van naaktfotografie wil aanleren. Wil je hier meer over lezen? Klik dan hier!

foto: Sanne Sannes, ca 1960-1967 © Courtesy Kahmann Gallery, Amsterdam.

De Pont museum toont Huis Marseille

Met deze tentoonstelling wordt gevierd dat Huis Marseille, een zusterinstelling van De Pont, twintig jaar bestaat. De tentoonstelling is in het museum De Pont in Tilburg. Deze tentoonstelling  is te zien vanaf 15 februari tot 15 juli 2020. De nadruk van deze tentoonstelling ligt op de aanwinsten van de afgelopen vijf jaar.

Lijkt je dit leuk? Klik dan hier om meer over deze tentoonstelling te lezen.

Fotomuseum Den Haag: Eddy Posthuma de Boer

In het Fotomuseum in Den Haag is de grote tentoonstelling te zien van Eddy Posthuma de Boer. Eddy Posthuma de Boer is generatiegenoot van Ed van der Elsken en Johan van der Keuken en is één van de belangrijkste nog levende vertegenwoordigers van de humanistische fotografie in Nederland. De tenttonstelling is te zien tot en met 26 april 2020.

Ben je geïnteresseerd in deze tentoonstelling? Klik dan hier om er meer over te lezen!