Leer fotograferen in een wel héél bijzondere setting

Christel de Wolff 387
Tijdens het IJsbeelden Festival Zwolle organiseert CameraNU.nl drie heel bijzondere workshops om jouw fotografie naar een hoger niveau te tillen.

Nog tot en met 1 maart 2020 bezoek je in Zwolle het IJsbeelden Festival. Begeef je in een magische wereld van ijs- en sneeuwsculpturen: een gezellig winteruitje, maar vooral ook een unieke fotolocatie! CameraNU.nl dacht er ook zo over en organiseert drie bijzondere workshops op locatie. De workshops worden gegeven door professioneel fotograaf Klaas-Jelmer Sixma en zijn toegankelijk voor zowel beginnende als al gevorderde fotografen. 

Workshop smartphonefotografie

Ook als je niet over een fotocamera beschikt, kun je nog aan de slag met fotografie tijdens het IJsbeelden Festival Zwolle. In de workshop smartphonefotografie krijg je allerlei tips en tricks, leer je over de tofste foto apps en maak je kennis met de leukste filters.

De workshop smartphonefotografie wordt op meerdere data aangeboden en kost € 15,- Klik hier voor meer informatie en meld je meteen aan!

IJsportretten fotograferen

Duik in de kou van het IJsbeelden Festival om karakteristieke ijsportretten te maken. Ook tijdens deze workshop neemt professioneel fotograaf Klaas-Jelmer Sixma je mee en leert je alles over het werken met kunstlicht, de mooiste composities en de beste technieken.

De workshop IJsportretten fotograferen wordt op meerdere data aangeboden en kost € 85,- Klik hier voor meer informatie en meld je meteen aan!

IJsbeelden fotograferen

De ijsbeelden die worden getoond in Zwolle zijn fantastisch om te zien. En jij kunt de meesterwerken van ijskunstenaars vastleggen onder betoverende omstandigheden. Hoe? Dat legt Klaas-Jelmer Sixma je graag uit. Tijdens deze leuke en leerzame workshop leer je alle tips en tricks over mooie composities en de beste technieken.

De workshop IJsbeelden fotograferen wordt op meerdere data aangeboden en kost € 39,- Klik hier voor meer informatie en meld je meteen aan!

afbeelding van Christel de Wolff

Christel de Wolff | Redacteur

Bekijk alle artikelen van Christel