Fotofair 2019

Workshop Kattenfotografie!

Christel  de Wolff 1481
In het weekend van 25 en 26 mei staat het grootste foto- en video-evenement van de Benelux op de agenda: de Fotofair. Tijdens deze beurs kun je je laten inspireren door diverse presentaties en lezingen, maar je kunt natuurlijk ook zelf aan de slag in diverse workshops. Volg bijvoorbeeld de Workshop Kattenfotografie van Cyrille Deuzé!

Workshop Kattenfotografie

Prachtige Bengalen zullen model staan in de mooie natuurlijke omgeving op het Fotofair evenemententerrein. De workshop kattenfotografie wordt buiten in het bos gehouden, bij slecht weer wordt de workshop in de popup studio gehouden. De workshop Kattenfotografie duurt 1,5 uur en wordt zowel op zaterdag (25 mei 2019) als op zondag (26 mei 2019) drie keer gegeven. De eerste groep start om 10.30 uur, de tweede groep om 13.00 en de derde om 15:30. Reserveer snel, want er kunnen per workshop maar 15 fotografen deelnemen. 

Kijk hier voor het complete schema, de prijzen en om je direct aan te melden voor de workshop kattenfotografie.

fotofair workshop kattenfotografie

Wat heb je nodig?

Om mee te doen aan de Workshop Kattenfotografie hoef je geen bijzondere apparatuur aan te schaffen, maar neem wel je camera, voldoende geheugenkaartjes en accu's mee. Een tip: met een 70-200mm objectief lukt het het beste om de katten op de foto te zetten, maar dat is natuurlijk ook afhankelijk van jouw wensen en stijl. 

Fotofair 2019

Wil jij op de hoogte blijven van al het nieuws omtrent Fotofair 2019? Klik hier om direct al het tot nu toe gepubliceerde nieuws te bekijken. We hebben ook een digitale editie gemaakt waarin we het nieuws bijhouden in (online) magazinevorm. Deze vind je hier.

fotofair workshop kattenfotografie

Lees ook: Het geheime leven van katten in Hong Kong

Over de fotograaf

Cyrille Deuzé, fotograaf en docent van Mijn Stijl Fotografie, heeft als beroepsfotograaf met als specialisatie dierenfotografie. Haar klanten zijn diereneigenaren, fokkers, tijdschriften, cattery’s en andere gerelateerde bedrijven. Ze heeft de vaardigheid om dieren te laten ontspannen en op een ongedwongen manier te fotograferen. Cyrille wordt omschreven als een zeer enthousiaste docent met veel kennis en ervaring. Ze heeft veel liefde en geduld voor mens en dier en kan op een heldere en eenvoudige manier lesgeven.

afbeelding van Christel de Wolff

Christel  de Wolff | Redacteur

Bekijk alle artikelen van Christel