Fotofair 2019

Fotofair: workshop beeldbewerking

Christel de Wolff 791
In het weekend van 25 en 26 mei staat het grootste foto- en video-evenement van de Benelux op de agenda: de Fotofair. Tijdens deze beurs kun je je laten inspireren door diverse presentaties en lezingen, maar je kunt natuurlijk ook zelf aan de slag in diverse workshops. Volg bijvoorbeeld de workshop beeldbewerking van Dennis Polman

Met beeldbewerking kan je foto’s maken of breken. Het is daarom noodzakelijk om je beeldbewerkingskwaliteiten steeds te blijven verbeteren. Op die manier kan je het verschil maken met andere fotografen en je onderscheiden van de rest. Wil je de volgende stap zetten met beeldbewerking? Dan is de Workshop Beeldbewerking van Dennis Polman beslist iets voor jou!

Workshop Beeldbewerking

De Workshop Beeldbewerking duurt 2 uur en wordt zowel op zaterdag (25 mei 2019) als op zondag (26 mei 2019) drie keer gegeven. De eerste groep start om 10.30 uur, de tweede groep 15:00. Reserveer snel, want er kunnen per masterclass maar 15 fotografen deelnemen. Elke workshopdeelnemer mag voor het eind van de inschrijfdatum een foto insturen. Deze foto zal Dennis voor de workshop analyseren en tijdens de workshop geeft hij opbouwende kritiek en draagt hij verbeterpunten aan.

Kijk hier voor het complete schema, de prijzen en om je direct aan te melden voor de workshop beeldbewerking

Over de fotograaf

Dennis Polman is van oorsprong kunstschilder. Zijn schilderwerk is erg expressief en bevat een scala aan levendige kleuren. Het is dan ook niet verwonderlijk dat Dennis zeven jaar geleden is overgestapt naar fotografie. De uitgangspunten van zijn werk als kunstschilder  vormen de basis van zijn manier van fotograferen, met als gevolg originele en inspirerende composities en geraffineerd kleurgebruik in zijn foto’s. Dennis is uitgegroeid tot professioneel fotograaf en werkt onder het label Dennisart Fotografie. 

Fotofair 2019

Wil jij op de hoogte blijven van al het nieuws omtrent Fotofair 2019? Klik hier om direct al het tot nu toe gepubliceerde nieuws te bekijken. We hebben ook een digitale editie gemaakt waarin we het nieuws bijhouden in (online) magazinevorm. Deze vind je hier

 

afbeelding van Christel de Wolff

Christel de Wolff | Redacteur

Bekijk alle artikelen van Christel