Fotofair 2020: Masterclass Dansportretten

Lars Kruijdenberg 727
Fotofair staat helemaal in het teken van fotografie. De beurs wordt gehouden op 26 en 27 september 2020. Tijdens het evenement worden verschillende workshops en masterclasses aangeboden. Wat te denken van een Masterclass dansportretten.

Deze masterclass staat in het teken van dansportretten, dus heb je een passie voor dansen en/of portretten maken? Dan is deze masterclass echt iets voor jou.

Masterclass Dansportretten

In deze masterclass Dansportretten wordt alles uitgelegd over het maken van portretten van modern/klassieke ballerina's. Er komen een aantal dingen aan bod in de masterclass waaronder: het communiceren van poseren van dansers, het maken van moodboards, de focustechnieken, het werken met flitslicht reflectieschermen en als laatste verschillende technieken voor bevriezen van actie/sprongen. Om het maximale uit de masterclass te halen is het wel van belang dat je al weet hoe je je camera moet instellen, zowel als manueel als half automaat. Ook zou je moeten weten hoe je flitsfuncties in de camera aan kan zetten en bij systeemcamera’s de belichtingspreviews aan en uit kunt zetten.

Als deze masterclass Dansportretten echt iets voor jou is, koop dan snel je tickets

FotoFair2020

Wil jij op de hoogte blijven van al het nieuws omtrent Fotofair 2020? Klik dan hier om direct al het tot nu toe gepubliceerde nieuws te bekijken.

Over de fotograaf

Ferry Knijn is een fulltime internationaal reportage- en portretfotograaf en heeft sinds 2015 zijn eigen studio in Nieuw-Vennep. Het meeste werk doet Ferry in Nederland maar soms moet hij ook naar de landen om Nederland heen om daar klussen te doen. Op het moment mag Ferry regelmatig BN’ers fotograferen en daar portretsessies voor te doen. Ook heeft Ferry zijn eigen YouTube kanaal.