Workshop Illusionisme tijdens Fotofair 2019

Christel de Wolff 1115
In het weekend van 25 en 26 mei staat Fotofair 2019 op de planning, het grootste foto- en video-evenement in de Benelux. Je kunt er diverse fotoworkshops volgen, zoals de workshop Illusionisme onder leiding van Ki Tan.

In samenwerking met een aantal fotografen heeft CCC.FotoUnie een nieuwe workshop ontwikkeld: de CCC.Illusionisme, waarbij het gaat om foto's neer te zetten die vragen oproepen. Illusie of realiteit?  De bijzondere en leerzame workshop is op zaterdag 25 en zondag 26 mei te volgen tijdens Fotofair 2019. Kosten voor de workshop bedragen € 49,- per persoon (exlc. toegangskaart Fotofair).

Workshop Illusionisme 

Tijdens deze workshop van 90 minuten leer je de wereld op een andere wijze te zien en te fotograferen. Soms denk je dat het iets heel onwerkelijks is en dan weer is het de realiteit. Onder de deskundige begeleiding van Ki Tan leer je foto’s te maken die een hele nieuwe wereld voor jou open laat gaan. Kortom een nieuwe kijk op de bijzondere wereld van de fotografie. Naast de technische ins en outs om deze beelden vast te kunnen leggen, leggen wij de techniek uit om mbv photoshop de beelden die de kijker doen verbazen tot leven te brengen met de juiste bewerkingstechnieken.

Wat heb je nodig en wat leer je?

Wat heb je nodig om aan deze workshop ‘CCC.Ilussionisme’ deel te kunnen nemen: camera die handmatig instellingen ondersteunt, stevig statief, remote control. Enige kennis van Photopshop. Tijdens deze workshop leer je je camera beter kennen omdat alle instellingen handmatig worden toegepast en ook breng je jouw creativiteit naar een hoger niveau. Ook leer je resultaat gericht omgaan met de technieken van Photoshop om het optimale resultaat te bereiken.

Facebookgroep CCC.Illussionisme

Je gaat na afloop van deze workshop naar huis met veel foto’s, de kennis om de foto’s op de juiste manier te bewerken en de ervaring om thuis het geleerde in de praktijk te brengen. Je ontvangt een uitnodiging m lid te worden van de geheime Facebook groep ‘CCC.Ilussionisme’ Wanneer je jou gemaakte en bewerkte foto’s in deze geheime groep plaatst, krijg je verbeter suggesties van het team van de CCC FotoUnie.

Meedoen aan de Workshop Illusionisme?

Op zaterdag 25 mei en zondag 26 mei starten de workshops Illusionisme om 15:30. Kosten bedragen € 49,- (excl toegangskaart Fotofair).

Kijk voor meer informatie en het volledige programma van de fotografiebeurs op de website van Fotofair. 

Korting op FotoUnie workshops

Je krijgt een korting van 49 euro wanneer je tijdens de FotoFair inschrijft voor 1 van de masterclasses voor een dag in Tilburg bij de CCC. FotoUnie. Deze korting is geldig tot 30-12-2019. Voor alle dag workshops/Masterclasses die door CCC FotoUnie georganiseerd worden.

afbeelding van Christel de Wolff

Christel de Wolff | Redacteur

Bekijk alle artikelen van Christel