Uitgelicht: win een Sony A7III op Fotofair 2019

Christel de Wolff 1308
Tijdens Fotofair 2019 heb jij natuurlijk je camera bij de hand. Schiet jij de leukste plaat? Aarzel dan niet om deze in te sturen. Je maakt kans op een Sony A7 III met 24-105mm f/4G OSS objectief.

Fotowedstrijd tijdens Fotofair 2019

Maak jij de mooiste of leuktste foto tijdens Fotofair 2019? Stuur deze tussen 1 en 15 juni 2019 naar sony@fotofair.nl om kans te maken op de Sony A7 Mark III met 24-105mm f/4 objectief ter waarde van € 3.650,- Vergeet dan niet ten minste je naam + achternaam en adresgegevens te vermelden evenals je e-mailadres en telefoonnummer. 

Voorwaarden om mee te doen

Je kunt één foto per persoon insturen, dus wees kritisch in je keuze! De foto moet minimaal 500 KB zijn en mag niet groter zijn dan 1 MB. De rechten van de foto blijven bij de maker, maar door mee te doen aan de wedstrijd stem je er mee in dat zowel Fotofair en Sony de foto mogen gebruiken voor publiciteitsdoeleinden. Ook moet de foto natuurlijk gemaakt zijn tijdens Fotofair 2019

Meer informatie over de fotowedstrijd tijdens Fotofair 2019 vind je op de website

Lees Fotofair magazine nu online

Als trotse mediapartner van Fotofair zorgen we ervoor dat je het laatste nieuws altijd binnen handbereik hebt. Je kunt ook het Fotofair magazine online lezen: 

 

Lees ook: Word abonnee van DIGIFOTO Pro en ontvang twee gratis tickets voor Fotofair t.w.v. € 30,-

afbeelding van Christel de Wolff

Christel de Wolff | Redacteur

Bekijk alle artikelen van Christel