compacte instap-spiegelreflex camera

Nikon D3500, compacte instap DSLR

Christel de Wolff 701
Nikon introduceert de Nikon D3500, een compacte digitale spiegelreflex camera op instapniveau met 24,3 megapixels. Dankzij het compacte model en de voortreffelijke prestaties is het een camera om foto's en video's mee te maken van speciale én alledaagse momenten.

De Nikon D3500 legt beelden vast met rijke details in elk soort licht. De grote sensor en lichtgevoeligheidsbereik staan in combinatie met NIKKOR-objectieven garant voor mooie foto's en Full HD-video's. Dankzij de robuuste objectiefvatting van de camera kun je makkelijk objectieven verwisselen zonder dat je je zorgen hoeft te maken over slijtage.

Nikon D3500, compacte instap spiegelreflexcamera

De body heeft door een nieuw ergonomisch ontwerp een diepe grip en knoppen die ruim naast elkaar zijn geplaatst. De camera ligt daardoor direct comfortabel in de hand. Met de populaire Hulpstand van Nikon is fotograferen kinderspel omdat je te zien krijgt hoe instellingen kunnen worden aangepast om foto's en video's de gewenste stijl mee te geven. Met de lange gebruiksduur van de accu fotografeer je eindeloos van 's morgens vroeg tot 's avonds!

Prijs en beschikbaarheid van de Nikon D3500

De Nikon D3500 is vanaf 20 september te koop. Je kunt de camera aanschaffen met een 18-55mm of 18-105mm kitlens.

Nikon D3500 + AF-P 18-55mm VR koop je voor een adviesprijs van €539,-
Nikon D3500 + 18-105mm VR koop je voor een adviesprijs van  €689,-

Meer informatie op de website van Nikon.

afbeelding van Christel de Wolff

Christel de Wolff | Redacteur

Bekijk alle artikelen van Christel