Lensbaby converter set

Krijg een macro converter set bij aankoop van een Lensbaby Composer Pro II met Sweet 35

Christel de Wolff 1221
Bij aankoop van een Lensbaby Composer Pro II Sweet 35 krijg je nu tijdelijk een gratis Lensbaby macro converter set ter waarde van € 47,99.

Lensbaby Macro converter set

De Lensbaby Macro converter Set bestaat uit een tussen ring van 8mm en een van 16mm dikte. Deze kunnen zowel los van elkaar als tezamen gebruikt worden. Normaal gesproken kun je met de Lensbaby Sweet 35 het onderwerp tot 19cm. benaderen, maar met de beide Macroconverterringen (24mm) wordt de afstand van de frontlens tot het onderwerp verkort tot maar liefst 4 centimeter!

En het leuke, koop je nu een Lensbaby Composer Pro II met Sweet 35 optic, dan krijg je er gratis een macro converter set bij!


Lees ook: Gratis toegang Fotofair bij boeking van een Transcontinenta lezing

Zo werkt de actie

Koop je tijdens de actieperiode van 15 april t/m 31 mei 2019 een Lensbaby Composer Pro II met de Sweet 35 Optic koopt, krijgt direct de Lensbaby Macro converter Set gratis meegeleverd! Je hoeft daar dus verder helemaal niks voor te doen! 

Over de Lensbaby Composer Pro II met Sweet 35

De Lensbaby Composer Pro II met Sweet 35 maakt het mogelijk om bijzondere en creatieve foto's te maken van een groot scala aan onderwerpen: van portretten, dieren, de natuur tot close-up. De Lensbaby Composer Pro II met Sweet 35 is beschikbaar met vatting voor: Canon EF, Nikon F, Fuji X, Sony A, Sony FE, Olympus en Panasonic M4/3.

Meer info over de Lensbaby Composer Pro II met Sweet 35 optic vind je hier


Foto door Birgit Fostervold. Gemaakt met: Lensbaby Composer Pro II met Edge 35 Optic

afbeelding van Christel de Wolff

Christel de Wolff | Redacteur

Bekijk alle artikelen van Christel