Perfect voor mensen die speciale momenten graag willen printen en delen

De Canon Zoemini, een lichtgewicht en draagbare fotoprinter

Remco Stunnenberg 753
Jouw favoriete foto direct printen en/of binnen enkele seconden delen op social media. Het kan met de door Canon geïntroduceerde Canon Zoemini, een lichtgewicht en draagbare fotoprinter in zakformaat met ZINK™ (zero ink) technologie.

Canon introduceert de Canon Zoemini, een lichtgewicht en draagbare fotoprinter in zakformaat met ZINK™ (zero ink) technologie. Voor direct printen en om foto’s binnen enkele seconden op social media te delen, communiceert de Canon Zoemini via Bluetooth® moeiteloos met de Canon Mini Print-app.

De Canon Zoemini print gepersonaliseerde foto’s van 2x3 inch (5 x 7,6 cm) rechtstreeks vanaf mobiele telefoons, tablets of social media-apps.

De Canon Zoemini is de perfecte accessoire voor mensen die speciale momenten graag willen printen en delen met familie en vrienden, waar ze op dat moment ook zijn en wat hen ook maar bezighoudt. De Canon Zoemini inspireert mensen om hun creativiteit de vrije loop te laten en biedt een overvloed aan trendy filters, kaders en AR-effecten via de Canon Mini Print-app. Deze app kan vanaf 5 september 2018 gratis worden gedownload in de App Store en Google Play.

De Zoemini past gemakkelijk in de palm van je hand, in een handtas of jaszak en is verkrijgbaar in drie opvallende kleuren: roségoud/wit, wit/zilver en zwart/leisteengrijs.

De Canon Zoemini maakt gebruik van de ZINK™-technologie. Dit impliceert dat er geen inkt nodig is. Deze oplaadbare fotoprinter met batterijvoeding wordt geleverd met een startpakket van 10 vel Canon ZINK™-fotopapier (zelfklevend, veeg- en scheurvast, waterbestendig). Extra papier is verkrijgbaar in pakketten van 20 of 50 vel.

De Canon Mini Print-app heeft ook een functie voor Tile Print, waarmee je grotere posters of foto’s kunt maken van vier of negen prints en biedt ook meer dan tien unieke collagesjablonen waarmee je een foto van 2x3 inch print. De Canon Zoemini biedt de mogelijkheid om herinneringen te bewerken en snel te printen – van retro selfies tot speelse gezichtsfilters van dieren.

Naast Instagram en Facebook kunnen gebruikers ook verbinding maken met Google Photos en Dropbox, zodat je ook onderweg fotoprints kunt maken van je meest waardevolle herinneringen.

De Canon Zoemini heeft een gewicht van slechts 160 gram en afmetingen van 118 mm x 82 mm x 19 mm. Deze Canon-fotoprinter is verkrijgbaar vanaf 5 september 2018 voor een adviesprijs van €139,00.

Meer informatie over de nieuwe Canon Zoemini. Kijk hier

Lees ook: Nieuw, de Canon PowerShot SX740 HS

Lees ook: Canon lanceert Photo Companion-app

afbeelding van Remco Stunnenberg

RemcoStunnenberg | Redacteur

Bekijk alle artikelen vanRemco