Huwelijksreportage: stop iets eetbaars in je fototas

Huwelijksreportage: stop iets eetbaars in je fototas

Fokelien Broekstra 415
Op een trouwerij gebeuren veel verschillende dingen, dingen die je allemaal op foto moet zetten. Vaak heb je geen tijd om uitgebreid wat te eten. Stop daarom altijd een energiereep en een flesje water in je fototas. Dan heb je altijd wat te eten bij de hand.

mee eten 

Vaak zegt het bruidspaar dat je gewoon mee kan eten. In de praktijk blijkt dit nog best lastig te zijn. Je wil geen moment missen, dus je hebt continu bezig met mooie plaatjes vinden en maken. Als je een bord met eten in je handen hebt is een foto maken vrijwel onmogelijk. Wat natuurlijk erg onhandig is. Sommige bruidsparen kiezen ervoor twee fotografen bij hun huwelijk te hebben. Maak samen met je medefotograaf een afspraak over het eten. Er is niks frustrerender dat je collega tegelijk met jouw wil eten. 

Eten in je tas

Een flesje water en een energiereep is nooit verkeerd om in je tas te hebben. Een reep kun je tussen het fotograferen door makkelijk even opeten. Een flesje water is altijd handig voor de momenten dat jij een droge mond hebt. Vooral als de ruimte waarin je fotografeert erg warm is, kan een flesje water erg fijn zijn om bij je te hebben. Zorg ervoor dat je flesje goed dicht zit en dus niet kan lekken, het beste is om je flesje uit de buurt van je camera-apparatuur te houden. 

Tip

Probeer zoveel mogelijk leuke momenten te vangen, maar denk ook aan jezelf. Neem een moment om je energiereep op te eten en een slok water te nemen. De tijd die je hieraan besteed hoeft niet lang te zijn. Een hap eten kan je weer helder maken en zorgen dat jij nog meer bijzondere momenten ziet.

Wat neem jij te eten mee naar een grote foto-opdracht? 

afbeelding van Fokelien Broekstra

Fokelien Broekstra | Redacteur

Bekijk alle artikelen van Fokelien