Black Eye Lens: een geschikte lens voor elke smartphone

Black Eye Lens: een geschikte lens voor elke smartphone

Peter Güldenpfennig 1441
Iedereen maakt tegenwoordig foto's met een smartphone, maar soms wil je net wat meer dan ‘een mooie foto’ zonder dat je meteen op de (semi-)professionele tour gaat en tassen vol fotoapparatuur mee moet slepen. Dat is waar het Finse Black Eye Lens om de hoek komt kijken die het mogelijk maken om gewoon met je smartphone professioneel ogende beelden te schieten.

Black Eye Lens maakt allerlei lenzen waarbij elke lens een effect over jouw onderwerp plaatst. Zo is het dus mogelijk om professioneel ogende foto's te maken met je smartphone waarvoor je normaal gesproken duurdere apparatuur voor nodig hebt. 

Op het moment levert Black Eye Lens vijf lenzen, van een fisheye lens tot telelenzen. Je plaatst deze lenzen simpelweg over je smartphone en bent klaar voor het maken van de gewenste foto. Het bevestigen gaat door middel van een clip-on-systeem. we geven toe, stylish ziet het er niet uit dus zodra je het gewenste materiaal hebt geschoten haal je de lens snel weer van je smartphone. Maar goed, uiteindelijk telt het resultaat en dat mag er zijn met de lenzen.

 

 

Overigens is het noemenswaardig om te vermelden dat de lenzen bijzonder goedkoop zijn en compatible met elk type smartphone. Een stuk aantrekkelijker dus dan bijvoorbeeld de Olloclip die je enkel met een iPhone kunt gebruiken.

De lenzen waaruit je kunt kiezen zijn een fisheye lens, een macro 20X-lens, een wide angle-lens, een full-frame fish eye-lens en een tele 3X-lens. Ook zijn er combinaties aan te schaffen. Zo is er een lens verkrijgbaar waarin je de wide angle-lens combineert met de macro 20X-lens, hiermee een volledig pakket biedend waar die ook budgetwise gunstig uitvalt als je op zoek bent naar een goede manier om indrukwekkende foto's met je smartphone te maken.

Meer informatie over Black eye Lens en hun lenzen vind je op hun website.

afbeelding van Peter Güldenpfennig

Peter Güldenpfennig | Redacteur

Bekijk alle artikelen van Peter