Workshop: Strobist Lowkey Fotografie bij het strand

Lars Kruijdenberg 1046
FOTOFAIR 2020 is dichterbij dan je denkt! Dit jaar wordt het grootste foto- en video-evenement in de Benelux gehouden op 26 en 27 september 2020. Het event staat helemaal in het teken van fotografie en je kunt verschillende workshops en masterclasses volgen. Wat te denken van een workshop, Strobist Lowkey Fotografie bij het strand.

Strobist Lowkey Fotografie bij het strand   

Het is een workshop waarbij je dieper in gaat op het onderdeel LOW KEY fotografie. Dit is een fototechniek die bijzondere mogelijkheden biedt voor portretfotografie. Low key techniek in de buitenlucht, omgaan met handmatige instellingen en verschillende lichtopstelling worden op een eenvoudige wijze duidelijk gemaakt in deze workshop. Belangrijk voor deze workshop is het hebben van een camera die je op manuele stand kunt zetten.

Bij deze workshop leer je namelijk omgaan met het handmatig instellen van je camera, waardoor je meer vrijheid krijgt bij de keuze van de camera-instellingen. Je leert ook deze vorm van fotografie thuis en in je directe omgeving te gebruiken en je naar huis gaat met veel foto’s, nieuwe ideeën en uitdagingen.

De masterclass duurt 90 minuten en is op 26 en 27 september 2020 te volgen van 11:15 tot 12:45. De kosten van de workshop zijn € 59,- Klik hier om de tickets te kopen, vol = vol.

Na afloop van deze workshop ontvang je een kortingscode van € 40,- die je kunt gebruiken bij inschrijving voor een workshop in 2020 bij CCC Fotounie. Ook krijg je een uitnodiging om lid te worden van de privé Facebook groep “CCC.Studio”.

Over CCC Fotounie

CCC Fotounie staat voor Click Click Community. Het is een facebook groep die opgericht is in 2012 door Ki Tan. In het jaar 2014 is dit ook in Nederland gekomen georganiseerd door Nederlandse fotografen. Het doel is om de gezelligste, leukste en actiefste facebook groep te worden onder de Nederlandse fotografen.

FOTOFAIR 2020

Klik hier om direct al het tot nu toe gepubliceerde nieuws te bekijken van FOTOFAIR 2020.