Fotofair 2020: Workshop Studio Spelen met Kleurlicht

Lars Kruijdenberg 555
FOTOFAIR 2020 is dichterbij dan je denkt! Dit jaar wordt het grootste foto- en video-evenement in de Benelux gehouden op 13 en 14 juni. Het event staat helemaal in het teken van fotografie en je kunt verschillende workshops en masterclasses volgen. Wat te denken van een workshop, Studio Spelen met Kleurlicht.

Is werken met kleurlicht echt iets voor jou? Schrijf je dan in voor deze workshop! Bij deze workshop leer je namelijk alles over het werken met kleurlicht in een studio.

Workshop Studio Spelen met Kleurlicht

In deze workshop studio spelen met kleurlicht leer je alles over het effectief gebruiken van kleur in foto’s, dus hoe je de juiste combinatie gebruikt en de juiste sfeer in een foto brengt. Deze workshop wordt gegeven door Josefien Hoekstra. Bij deze workshop moet je zo creatief mogelijk denken en je gevoel laten spreken, als je dat doet krijg je de meest unieke foto’s.

De workshop is als volgt ingedeeld:

In het begin worden er veel voorbeelden laten zien en wordt er gesproken over combinaties van kleuren. Na dit onderwerp is er een uitleg over keuzes van kleuren styling van workshopmodel. Hierna volgen er een paar voorbeeld foto’s die geschoten worden. Zodra dit allemaal is gebeurd mogen de deelnemers zelf een aantal foto’s schieten en daarna nog een uitleg over belichting. Als afsluiting mogen de deelnemers nog een aantal vragen stellen.

De workshop duurt 150 minuten en is op 13 en 14 juni. De tijden zijn op beide dagen hetzelfde, namelijk van 10.15 uur tot 12.45 uur en 14.30 uur tot 17.00 uur.

Als de workshop studio spelen met kleurlicht nou echt iets voor jou is, schrijf je dan snel in. Wees snel! Vol=Vol

 

Fotofair 2020

Wil jij op de hoogte blijven van al het nieuws omtrent Fotofair 2020? Klik hier om direct al ons tot nu toe gepubliceerde nieuws te bekijken.

Over de fotograaf

Josefien Hoekstra staat er om bekend dat ze indrukwekkende en kleurrijke beelden. Josefien is op vrij jonge leeftijd begonnen met modellen werk en fotografie. Door de jaren heen is haar passie hiervoor alleen maar gegroeid. Je kunt Josefien ook wel omschrijven als eigenzinnig met een duidelijke visie en een groot hart voor mensen. Waar ze ook bekend om staat is het sterk gebruik van licht en kleur op een creatieve manier gebruiken.