Masterclass glamour boudoir fotografie door Pascale Dekker

Redactie digifoto Starter 832

Zaterdag 13 en zondag 14 juni 2020 is het weekend van Fotofair 2020! Fotofair is het grootste foto- en video-evenement van de Benelux. Elk jaar zijn er weer vele workshops en masterclasses. Eén van deze masterclasses wordt je aangeboden door Pascale Dekker en gaat over Glamour en Boudoir fotografie.

Over de masterclass glamour boudoir fotografie

Glamour boudoir fotografie is romantische fotografie in lingerie. In de masterclass leert Pascale jou de beste poses aan de hand van een model. Ook neemt Pascale modellen mee zodat iedereen aan de slag kan en jij jouw portofolio kan aanvullen.

Pascale vraagt om één week van te voren jouw mooiste, zelf geschoten boudoirfoto met korte beschrijving. In de masterclass zal Pascale een aantal van deze foto’s laten zien om hier daarna over te vertellen wat deze foto sterk maakt en wat er beter kan. Voor de masterclass heb je een camera nodig met volle batterij en een lege SD kaart.

De 150 minuten durende masterclass is al helemaal uitverkocht op zaterdag. Zondag is nog wel beschikbaar van 10.15 tot 12.45 en van 14.30 tot 17.00. De kosten voor de masterclass bedragen € 89,- en zijn inclusief toegangsticket voor Fotofair 2020. Klik op de link en bezoek de website van Fotofair voor meer informatie en het boeken van de masterclass.

Over Pascale Dekker

Pascale Dekker is gespecialiseerd in boudoirfotografie en is pas op late leeftijd gestart met fotografie. Ze kwam achter haar passie na een workshop naaktfotografie binnen haar opleiding tot vakfotograaf. Sinds dien fotografeert zij vrouwen in hun mooiste lingerie. Ook fotografeert zij mannen (dudeoir) en stelletjes net een stapje verder dan een loveshoot.

Over Fotofair 2020

Fotofair wordt gehouden op zaterdag 13 en zondag 14 juni 2020 op landgoed Duynenwater & Beachlub Zuyver in Eersel. Klik op de link om op de hoogte te blijven van al ons nieuws omtrent Fotofair 2020.

afbeelding van Redactie

Redactie digifoto Starter | Redacteur

Bekijk alle artikelen van Redactie