Fotofair 2020: Masterclass glamour & boudoir fotografie

Redactie digifoto Starter 1883
26 en 27 september 2020 is het zo ver: FOTOFAIR 2020, het grootste en foto- en video-evenement in de Benelux. Dit evenement staat helemaal in het teken van fotografie. Dit jaar zijn er weer vele masterclasses. Eén daarvan is de masterclass Glamour Boudoir Fotografie door Pascale Dekker.

De masterclass Glamour Boudoir fotografie

In deze masterclass leer je hoe je zelf de beste boudoirfoto schiet. Dit door middel van het bespreken van een aantal poses aan de hand van een model. Om deze masterclass het beste te laten verlopen, vraagt Pascale om jouw beste foto te mailen. Zij kan deze dan beoordelen en tips geven.

De masterclass wordt zowel op 26 en 27 september 2020 gegeven. Op beide dagen vindt de eerste masterclass plaats van 10.15 tot 12.45. De tweede masterclass vindt plaats van 14.30 tot 17.00. De kosten voor de masterclass bedragen € 89, -, dit is inclusief toegangsticket voor Fotofair 2020.

Klik hier voor meer informatie en om de Masterclass Glamour Boudoir Fotografie door Pascale Dekker meteen te boeken.

Over Fotofair 2020

Fotofair 2020 vindt plaats op Landgoed Duynenwater & Beachlcub Zuyver in Eersel. Om meer van onze artikelen over Fotofair 2020 te lezen klik hier.

Over Pascale Dekker

Pascale Dekker is gespecialiseerd in boudoirfotografie. Pascale fotografeert zowel voor vrouwen als mannen. Pascale is pas laat achter haar hobby fotografie gekomen. Wel zit het in haar familie van zowel haar moeders, als vaders kant.

afbeelding van Redactie

Redactie digifoto Starter | Redacteur

Bekijk alle artikelen van Redactie