Wat is de beste accessoire voor je externe flitser?

Wat is de beste accessoire voor je externe flitser?

Renzo Gerritsen 970
Een 'flash modifier' is een handig hulpmiddel voor je externe flitser. Zie welk product het beste is en wat het effect is.

Fotograferen met een externe flitser, voor velen is het een uitdaging. Het vergt kennis en ervaring om met een externe flitser goed belichte foto's te maken. Gelukkig zijn er accessoires beschikbaar die je kunt gebruiken voor jouw externe flitser om het harde flitslicht te verzachten en gelijkmatig te verspreiden.

In onderstaande video laat Spyros Heniadis jou een aantal opzetstukken zien die om jouw flitser heen passen, variërend in soort, formaat en prijs. Spyros laat zien of de accessoires goed passen en of ze gebruiksvriendelijk zijn, maar je ziet ook goed het effect wat deze accessoires hebben. In deze video vergelijkt Spyros 4 verschillende producten met elkaar. Let op: houd goed je aandacht erbij, want Spyros Heniadis praat in deze video snel.

 

 

Spyros Heniadis

Spyros Heniadis is een Amerikaanse fotograaf die gespecialiseerd is in conceptuele portretfotografie. Op zijn Youtube kanaal deelt hij zijn liefde voor deze tak van fotografie en geeft hij wekelijks tips over de vele aspecten binnen de fotografie.

Kijk voor meer informatie op de website van Spyros Heniadis

afbeelding van Renzo Gerritsen

Renzo Gerritsen |

Professioneel fotograaf en redacteur.

Bekijk alle artikelen van Renzo