Gelukkig loopt het goed af

Vrouw maakt foto bij Grand Canyon en glijdt uit

Sterre Hartjes 656
Wat een leuke foto had moeten zijn verliep helemaal anders. De 20-jarige Emily wilde een foto maken van haar moeder, Erin, bij de Grand Canyon. Een toevallige drone piloot legde het vast.

 

Tripje naar de Grand Canyon

Emily en Erin Koford zijn als moeder-dochter uitje naar de Grand Canyon in Arizona geweest. Tijdens hun wandeling stopte de twee voor een foto. Kevin Fox, de persoon die de video heeft gemaakt, filmde de Grand Canyon speciaal om te laten zien hoe groot het diepteverschil kan zijn. Hij zag het koppel in de verte en filmde ze om te laten zien hoe hoog ze stonden.

Emily is ongedeerd 

In de video is te zien hoe Emily een foto gaat maken van Erin. Emily is zo gefocust op het maken van de foto dat ze niet door heeft hoe dicht ze op de rand staat. Ze zet een misstapje en valt doordoor bijna van de klif. Gelukkig kon ze haarzelf nog herpakken terwijl haar moeder de schrik van haar leven had.

Erin is in shock

Erin zei nog tegen haar dochter dat ze geen stapje naar achter moest zetten omdat ze zag hoe dicht haar dochter bij de rand stond. Toch verloor Emily haar grip en gleed ze weg met haar voet. In de video is ook te zien hoe Erin haar dochter vastpakt en schreeuwt. Emily herinnert zich dat haar moeder zei dat ze zich dood schrok en dat ze boos en bang tegelijk was.

Lees ook: Geisha-buurt Kyoto heeft fotografieverbod ingesteld