Fotofair 2020

Volg een masterclass Paalsport fotografie tijdens Fotofair 2020

Christel de Wolff 573
Net als de paalsport zelf is het fotograferen ervan topsport. Wil jij leren hoe je deze intensieve sport het beste kunt vastleggen? Volg dan de masterclass tijdens Fotofair 2020.

De masterclass Paalsport fotografie is dit jaar nieuw in het programma van Fotofair 2020. De masterclass wordt gegeven door Dennis van de Ven van VDV Fotografie. Hij heeft onlangs nog de atleten die naar het WK Paaldansen in Canada zijn gegaan voor zijn camera gehad, dus je begrijpt dat je het gaat leren van de beste.

Masterclass Paalsport fotografie

Tijdens de masterclass Paalsport fotografie leer je over de juiste voorbereiding en camera-instellingen, over standpunten en composities die werken voor je foto's en natuurlijk allerlei andere tips en trucs waarmee je je sportfoto's kunt onderscheiden.

Om mee te doen met de workshop is een basiskennis van camera-instellingen een vereiste. Daarnaast moet je je eigen camera meenemen, inclusief een volle accu en voldoende ruimte op je geheugenkaart. Neem bij voorkeur ook een lichtsterke lens mee (tussen f/1.4 en f/4) en met een brandpuntsafstand idealiter tussen de 30mm en 140mm. Zowel zoom- als prime-objectieven zijn hiervoor geschikt.

Fotofair 2020

De masterclass Paalsport fotografie wordt op zowel 26 en 27 september 2020 gegeven en duurt 90 minuten. De kosten zijn € 59,- en hier is al een ticket voor de Fotofair bij inbegrepen! Klik hier voor meer informatie en om meteen je ticket te boeken.Verdiep je ook eens in de diverse andere workshops en masterclasses die op Fotofair 2020 worden gegeven. Klik hier voor een overzicht. 

afbeelding van Christel de Wolff

Christel de Wolff | Redacteur

Bekijk alle artikelen vanChristel