VIDEO: Hoe te fotograferen met holipoeder?

Lisa van Acquoij 330
Het holipoeder dat wordt gebruikt bij het holifeest in India, erg interessant voor het maken van kleurrijke en vrolijke foto’s. Wil jij hier meer van weten? Lees dan deze tips!

Ieder jaar vind het holifeest plaats in India. Ook in Nederland kan je vaak wat afgeleiden vinden van dit feest. Het holifeest is een combinatie van een lentefeest, een feest van overwinning van het goede op het kwade en een nieuwjaarsfeest. Meestal wordt dit gevierd in Maart. Het holifeest word gevierd met dans, zang, versnaperingen en het gooien van gekleurd poeder. De betekenis van dit mooie feest is erg vrolijk en daarom wordt dit vaak ook voor andere doeleinde gebruikt. Zo heb je bijvboorbeeld de color run, waarbij hardlopers door het poeder een rennen, maar kun je het poeder ook goed gebruiken voor kleurrijke en creatieve foto’s.

Hoe kan je dit het beste gebruiken? Hoe zorg je er voor dat je compositie klopt en de kleuren goed in beeld komen? In deze video kan je vinden hoe je dit het beste doet!

 

We zijn benieuwd, zijn jouw foto's met gekleurd poeder gelukt? Plaats ze in onze galerij, zodat wij ze ook kunnen bekijken! Raymond Widawski heeft al een fantastisch voorbeeld geplaatst. Wil je nog meer tips over het fotograferen met dit kleurrijke poeder? Kijk dan ook even in dit artikel!

afbeelding van Lisa van Acquoij

Lisa van Acquoij | Redacteur

Bekijk alle artikelen van Lisa