Video: achter de schermen bij Lamborghini

Liesbeth Wesdijk 328
Het klinkt als een jongensdroom (maar meisjes dromen hier vast ook van!): een week lang met de nieuwste Lamborghini's in de sneeuw rondrijden onder begeleiding van professionals.

Elk jaar organiseert Lamborghini de zogenaamde 'Winter Academie' waarbij professionele racers aan klanten leren hoe zij met hun dure bolide om moeten gaan in winterse omstandigheden.

Fotojournalist Jamey Price, gespecialiseerd in motorsport, mocht er de hele week bij zijn. Samen met hem genieten we van het gebrul van de Italiaanse paardenkrachten terwijl zij over het ijs driften. Jamey werkt al sinds 2013 geregeld voor Lamborghini en was erg blij dat hij werd uitgenodigd om dit prachtige, maar koude evenement vast te leggen.

Er was een racetrack gemaakt op een bevroren meer in Canada. Voor een fotograaf kan het niet mooier zijn. Doordat op ijs alles in slow-motion gaat en de chauffeurs echte professionals waren, kon Jamey van heel dichtbij de meest prachtige opnames maken. Aan het einde van de video zie je een mooie compilatie van zijn beste foto's.

afbeelding van Liesbeth Wesdijk

Liesbeth Wesdijk | Redacteur

Bekijk alle artikelen van Liesbeth