Tot wel € 400,- korting per product op Nikon gear!

Christel de Wolff 864
Is jouw spaarpot niet blij na de feestdagen, maar wil je wel graag nieuwe apparatuur aanschaffen? Dat treft, Nikon heeft een hele leuke actie. Zo krijg je tot wel € 400,- kassakorting bij aanschaf van geselecteerde apparatuur.

Ga je voor een spiegelloze of juist een spiegelreflexcamera, een prime of een zoomobjectief? Door de aankoop van meerdere producten te combineren, kan je voordeel nog veel verder oplopen. Kortom, sla nu je slag! Wij presenteren je vast een greep uit de actiemodellen.

Nikon D7500

Profiteer van € 200,- kassakorting!

Dit model uit het middensegment is jouw ideale reispartner. Door zijn weersbestendigheid kan hij tegen stof en waterdruppels en de accu zorgt ervoor dat jouw nieuwe camera het tot 1.000 foto's volhoudt. De D7500 stelt scherp met maar liefst 51 autofocuspunten en heeft enorm goede prestaties bij weinig licht. Prachtige timelapses van de zonsopgang maak je in een handomdraai met de ingebouwde intervaltimer.

NIKON Z 50

Profiteer van € 200,- kassakorting!

De nieuwste aanwinst in de spiegelloze Z-reeks is de Nikon Z 50. Met deze DX-systeemcamera beschik je over alle gemakken van Nikon's Z-lijn, van prachtige kleuren bij weinig licht tot 4K-video en van een kantelbaar touchscreen tot een hoogwaardige elektronische zoeker. De camera beschikt over een 20,9 megapixel DX-formaat sensor met 209 scherpstelpunten. Omdat de Z 50 is uitgerust met Z-vatting, geniet je de voordelen van de nieuwe hoogwaardige NIKKOR Z-objectieven, maar kun je ook je oude objectieven blijven gebruiken dankzij de FTZ-adapter. Schaf je de Z 50 met 16-50mm en 50-250mm objectief aan krijg je direct € 150,- korting.

NIKKOR Z 50mm f/1.8 S

Profiteer van € 200,- kassakorting!

Met een helderheid en detail die f/1.4-objectieven overtreffen zet deze prime een nieuwe standaard voor f/1.8-objectieven. Het beeld is scherper door de superieure reproductie van puntlichtbronnen, waardoor coma tot een minimum wordt beperkt. Het afgeronde diafragma zorgt voor een boterzachte bokeh.

AF-S NIKKOR 200-500mm f/5.6E ED VR

Profiteer van € 150,- kassakorting!

Wilde dieren, snelle sporten of vliegtuigen, met dit objectief ontsnapt geen enkele actie aan jouw camera. Snel bewegende onderwerpen volg je gemakkelijk met SPORT VR, zelfs als ze plotseling van richting veranderen.

AF-P NIKKOR 70-300mm f/4.5-5.6E ED VR

Profiteer van € 50,- kassakorting!

Met de Nikon AF-P NIKKOR 70-300mm f/4.5-5.6E ED VR maak je onbewogen foto's uit de losse hand. De ingebouwde beeldstabilisatie vermindert trillingen tot 4,5 stops. Deze telezoomlens is geschikt voor het maken van gedetailleerde foto's op grote afstand. Het zoombereik komt tot zijn recht bij natuur- en sportfotografie.

AF-S DX NIKKOR 35mm f/1.8G

Profiteer van € 20,- kassakorting!

Dit lichtsterke Nikon-objectief heeft een geavanceerd optisch ontwerp en biedt een uitstekende beeldkwaliteit. Het maximale diafragma van f/1.8 zorgt ervoor dat je opnames kunt maken in een omgeving met weinig licht. De silent wave motor zorgt voor een snelle en vrijwel geruisloze automatische scherpstelling.

afbeelding van Christel de Wolff

Christel de Wolff | Redacteur

Bekijk alle artikelen van Christel