Klassieke urban fototas

Think Tank vernieuwd populaire Retrospective V serie

Remco Stunnenberg 158
Wie op zoek is naar een klassieke, urban fototas die van alle gemakken is voorzien komt al snel uit bij de Think Tank Retrospective V. En het goede nieuws, Transcontinenta, distributeur van Think Tank voor de Benelux, kondigt de Retrospective V2.0 serie van Think Tank aan.

De nieuwe Retrospective V2.0 serie behoudt de zo kenmerkende klassieke look, maar heeft veel innovatieve verbeteringen. Zo is de Retrospective V2.0 serie nog lichter van gewicht en zijn ook de veiligheid en het gebruiksgemak verbeterd. Het hoofdvak is nu afsluitbaar met een rits, de achterkant is voorzien van een luggage pass-trough, er is een opbergvak voor een waterfles en zelfs de unieke Think Tank ‘sound silencers’ zijn verbeterd.

Tijdloze look

Kortom, de nieuwe Think Tank Retrospective V2.0 serie combineert een tijdloze look met functionaliteit, degelijkheid en veiligheid. Wie zal nu denken dat er fotoapparatuur zit in deze fraaie urban tassen?

De nieuwe Think Tank Retrospective V2.0 serie schoudertassen zijn uitermate geschikt voor zowel DLSR- als Mirrorless camera’s, inclusief objectieven en tal van andere accessoires.

Pinestone

Waar voorheen de Retrospective serie bekend stond om een verscheidenheid aan kleuren, zal de Retrospective V2.0 serie overigens alleen beschikbaar zijn in de kleur 'Pinestone'.

De nieuwe Retrospective V2.0 zal beschikbaar komen in vijf verschillende formaten te weten: 5, 7, 10, 20 en 30.

Beschikbaarheid en prijs

De Think Tank Retrospective V2.0 serie is vanaf medio september verkrijgbaar. De kleinste, de 5, komt op de markt voor een adviesprijs van €169,99, de grootste, de 30, zal €229,99 gaan kosten. Deze bedragen zijn inclusief BTW. 

Meer info? Kijk hier

Lees ook: Een dagje op pad met de Think Tank Story Teller

afbeelding van Remco Stunnenberg

Remco Stunnenberg | Redacteur

Bekijk alle artikelen van Remco