Ideale metgezel

Een dagje op pad met de Think Tank Story Teller 8

Remco Stunnenberg 893
Recent introduceerde Think Tank een nieuwe reeks schoudertassen: de ‘StoryTeller’. Deze nieuwe lijn is speciaal ontworpen voor een brede groep fotografen en is geschikt voor zowel DSLR als mirrorless camera's plus objectieven.

De nieuwe Think Tank StoryTeller schoudertassen zijn er in drie verschillende maten: StoryTeller 5, StoryTeller 8 en StoryTeller 10.

Wij gingen een dagje op pad met de StoryTeller 8. Deze is groot genoeg voor een DSLR of Mirrorless camera en drie tot vier kleine telezoom of prime-objectieven.

Genoeg ruimte

Daarnaast biedt deze StoryTeller ruimte aan een 8 inch tablet. Ook was er nog ruimte genoeg voor een kladblok, een portemonnee, een smartphone inclusief oplader en een brillenkoker. Kortom, een ideale metgezel voor een dagje op pad. Niet in de laatste plaats doordat deze schoudertas zeer handzaam en praktisch is met afmetingen van 30 x 21 x 16 cm en een gewicht van slechts 600 gram.

Bescherming

De gevoerde StoryTeller heeft een DWR-gecoate 600D-polyester buitenkant, met polyurethaanbekleding aan de onderkant, ter bescherming tegen de elementen. De 200D polyester schuimverdelers houden je apparatuur veilig. De tas is ook voorzien van een verstelbare, gevoerde schouderriem. De meegeleverde, afgedichte regenhoes is opgeborgen in de voorzak. Daar hoefden we gelukkig geen gebruik van te maken.

StoryTeller 5

Naast de Think Tank StoryTeller 8 is er ook nog een 5 en een 10. De Think Tank StoryTeller 5 is groot genoeg voor een DSLR of Mirrorless camera en twee tot drie kleine telezoom of prime-objectieven. De StoryTeller 5 is zeer compact en praktisch met afmetingen van 24 x 20 x 16 cm en een gewicht van slechts 500 gram.

StoryTeller 10

De Think Tank StoryTeller 10 tenslotte is groot genoeg voor een DSLR of Mirrorless camera en 2-4 standaard teleobjectieven plus een 10 inch tablet. De StoryTeller 10 is de grootste van de StoryTeller serie, maar nog steeds perfect als  schoudertas te gebruiken gezien de afmetingen van  30,5 x 26 x 16 cm en een gewicht van slechts 700 gram.

Beschikbaarheid en prijs

Deze lijn is sinds eind maart verkrijgbaar via de bekende online en offline fotoretailers in de Benelux. De adviesverkooprijzen inclusief B.T.W. bedragen respectievelijk € 69,99, € 79,99 en € 89,99.

Lees hier meer over Think Tank.

 

 

afbeelding van Remco Stunnenberg

Remco Stunnenberg | Redacteur

Bekijk alle artikelen van Remco