Lezersfoto

Spotlight 6 juli 2018

Christel de Wolff 208
De vogel komt zo het kader in gevlogen en lijkt te zwaaien. Eigenlijk verklappen we het zo al, maar hier kun je lezen waarom de foto van Hans Buls vandaag in de Spotlight staat!

Dagelijks krijgen wij vele foto's toegezonden in onze lezersgallery. Elke dag kiezen we een foto uit die we zowel op onze website als op social media in de schijnwerpers zetten. 

Vandaag zetten we in de digifoto Starter Spotlight: Hans Buls

Deze pimpelmees heeft nota bene een felgroene rups in zijn bek en vliegt zo in het vizier van Hans. De scherpte licht precies op het kleine koppie van de eigenwijze vogel en de vleugels zijn gespreid alsof hij onderweg nog even nochalant zwaait. Deze foto moet razendsnel geschoten zijn geweest en toch heeft Hans tijd gehad om deze prachtige compositie neer te zetten waarbij goed gebruik is gemaakt van de richting waarin de vogel zijn weg vervolgd. De warme kleuren op de achtergrond maken het geheel af. 

Eerder in de Spotlight

Spotlight 3 juli 2018
Spotlight 4 juli 2018
Spotlight 5 juli 2018

Gallery

Jij kunt jouw foto ook uploaden in onze lezersgallery! Hiermee maakt ook jouw foto kans om uitgelicht te worden. Daarnaast kiezen we ook iedere editie een aantal lezers uit voor onze lezersfoto rubriek in digifoto Starter Magazine.

afbeelding van Christel de Wolff

Christel de Wolff | Redacteur

Bekijk alle artikelen van Christel