Lezersfoto

Spotlight 5 juli 2018

Christel  de Wolff 899
Naar deze zwart-wit foto wil je eindeloos kijken maar tegelijkertijd is de aanblik een beetje beangstigend. Vandaag in de Spotlight: Kevin Plovie. Lees hier waarom we zijn foto zo mooi vinden!

Eerder in de Spotlight

Spotlight 2 juli 2018
Spotlight 3 juli 2018
Spotlight 4 juli 2018

Dagelijks krijgen wij vele foto's toegezonden in onze lezersgallery. Elke dag kiezen we een foto uit die we zowel op onze website als op social media in de schijnwerpers zetten. 

Vandaag zetten we in de digifoto Starter Spotlight: Walter Stoffers

spotlight lezersfoto 5 juli 2018 the mask Kevin Plovie

Kevin heeft er voor gekozen om scherp te stellen op de neus en mond van de aap maar door goed gebruik te maken van de juiste hoeveelheid scherptediepte zijn ook de ogen nog scherp genoeg om dit een mooie indringende foto te maken. De vage contouren van de vacht in de achtergrond maken het beeld pas echt af. Naar deze foto wil je eindeloos kijken, maar tegelijkertijd is het een beetje beangstigend alsof de aap ieder moment kan gaan bewegen. Toepasselijk heeft Kevin de foto 'The Mask' genoemd. 

Gallery

Jij kunt jouw foto ook uploaden in onze lezersgallery! Hiermee maakt ook jouw foto kans om uitgelicht te worden. Daarnaast kiezen we ook iedere editie een aantal lezers uit voor onze lezersfoto rubriek in digifoto Starter Magazine.

afbeelding van Christel de Wolff

Christel  de Wolff | Redacteur

Bekijk alle artikelen van Christel