Lezersfoto

Spotlight 3 juli 2018

Christel de Wolff 144
Een ondergaande zon aan het strand, wat wil een mens nog meer? Een groothoeklens en een sportief tafereel misschien. Vandaag in de Spotlight: Walter Stoffers. Lees hier waarom we zijn foto zo mooi vinden!

Dagelijks krijgen wij vele foto's toegezonden in onze lezersgallery. Elke dag kiezen we een foto uit die we zowel op onze website als op social media in de schijnwerpers zetten. 

Vandaag zetten we in de digifoto Starter Spotlight: Walter Stoffers.

Wat opvalt aan de foto van Walter is de weidse blik die het beeld uitstraalt. Door gebruik te maken van een groothoeklens krijg je een dergelijk resultaat. Ook is de fotograaf op de juiste tijd op je juiste plaats want terwijl de zon aan het zakken is en mooie kleuren over het landschap straalt, staat Walter met zijn voeten in het water om te fotograferen hoe een longtailboot naar de kant getrokken wordt. De donkere wolken voor de zon geven de foto een apart dreigend gevoel. 

Eerder in de Spotlight

Spotlight 1 juli 2018
Spotlight 2 juli 2018

Volg deze links om inspirerende lezersfoto's te bekijken.

Gallery

Jij kunt jouw foto ook uploaden in onze lezersgallery! Hiermee maakt ook jouw foto kans om uitgelicht te worden. Daarnaast kiezen we ook iedere editie een aantal lezers uit voor onze lezersfoto rubriek in digifoto Starter Magazine.

afbeelding van Christel de Wolff

Christel de Wolff | Redacteur

Bekijk alle artikelen van Christel