Lezersfoto

Spotlight 4 juli 2018

Christel de Wolff 169
Niet bang zijn voor flairs, dat is wat deze foto ons laat zien. Vandaag in de Spotlight: Suzanne van Dijk. Lees hier waarom we haar foto zo mooi vinden!

Dagelijks krijgen wij vele foto's toegezonden in onze lezersgallery. Elke dag kiezen we een foto uit die we zowel op onze website als op social media in de schijnwerpers zetten. 

Vandaag zetten we in de digifoto Starter Spotlight: Suzanne van Dijk

In onze gallery vonden we deze letterlijk gouden plaat. Suzanne maakte deze foto in Reykjavic. Door een laag standpunt te kiezen lijken de silhouetten van de aanwezige mensen ineens vervreemdend. De oranje gloed van de zon die door de bijzozondere raampartijen schijnt springt in het oog. Deze foto leert dat je niet altijd bang hoeft te zijn voor flairs die worden veroorzaakt door hoe het zonlicht in je lens schijnt. Je kunt er namelijk ook heel artistiek mee omgaan, zoals Suzanne in dit geval heeft gedaan. Mooi! 

Eerdere Spotlights

Volg deze links om inspirerende lezersfoto's te bekijken.

Spotlight 1 juli 2018
Spotlight 2 juli 2018
Spotlight 3 juli 2018

Gallery

Jij kunt jouw foto ook uploaden in onze lezersgallery! Hiermee maakt ook jouw foto kans om uitgelicht te worden. Daarnaast kiezen we ook iedere editie een aantal lezers uit voor onze lezersfoto rubriek in digifoto Starter Magazine.

afbeelding van Christel de Wolff

Christel de Wolff | Redacteur

Bekijk alle artikelen van Christel