Nu verkrijgbaar: digifoto Starter 2.2019

Siem van Woerkom 617
De nieuwe digifoto Starter is nu verkrijgbaar in onze webshop. Als fotografiefanaat mag jij ook deze editie niet missen. Als altijd staat deze digifoto Starter bomvol interessante basiscursussen, interviews, achtergrondartikelen, het laatste nieuwe én lezersfoto’s.

Zomerse portretten

In dit magazine gaat het voornamelijk over de lente en zomer waar we ons nu in bevinden! Zo leer je hoe je het beste om moet gaan met fotograferen in extreme hitte (en wat voor invloed dit heeft op je apparatuur). Ook kan je interviews lezen met mensen die hun zomerse foto's aan ons showen en hebben we het over fotoreizen en wat die kunnen betekenen voor je creativiteit. Heb jij zelf nog wel eens last met het schieten van portretten met tegenlicht? Dan kan je terecht bij ons artikel over zomerse portretten. Het hebben van een egel is geen vereistte!

Gear en gadgets

Ook hebben we het in deze uitgave natuurlijk weer over de nodige gear en gadgets. Wat dacht je van de MCOplus 12mm, de Sony 135mm f/1.8, verchillende lensbaby objectieven en de compacte maar sterke Fujifilm X-T30. Na het lezen van al onze stukken zul je meteen weer op de hoogte zijn van alles wat er op dit moment speelt in de wereld van fotografie. 

Ontvang je de komende edities liever thuis, neem dan een abonnement. Uitgave gemist? Je kunt digifoto Starter makkelijk nabestellen via deze pagina.

afbeelding van Siem van Woerkom

Siem van Woerkom | Content Editor

Bekijk alle artikelen van Siem