Alle digifoto Starter Awards van 2019

Christel de Wolff 696
Het zoeken naar de beste gear kan soms best een uitdaging zijn. Want welke camera's en objectieven passen het beste voor jouw soort fotografie? En met welke accessoires til je jouw foto's naar een nog hoger niveau? Om je te helpen hebben we alle awards die we in 2019 hebben uitgereikt bij elkaar gevoegd.

Of je nu enthousiast macro-, sport-, portret-, of reisfotograaf bent, je wil kunnen werken met goede en degelijke apparatuur. Een oude en degelijke camera doet vaak prima dienst, maar de technologische ontwikkelingen in de fotografiewereld staan niet stil en soms loont het enorm om over te stappen op een nieuw cameramodel met eye-autofocus of een lichtsterker objectief.

Alle awards van 2019

Om je een handje te helpen de juiste keuze te maken hebben we alle awards die we dit jaar hebben uitgereikt bij elkaar gevoegd. Zo weet je wat er speelt en kun je een goede en passende keuze maken. Lees hieronder de gratis online Awardspecial waarbij we voor ieder product motiveren waarom we het welke award hebben gegeven door middel van plussen en minnen en een heldere uitleg.

Complete reviews

Liever de diepte in? Je kunt de uitgebreide reviews van de beste camera’s, objectieven en accessoires hier vinden.

digifoto Starter 4.2019

digifoto Starter 4.2019 ligt nu in de winkel. Hierin blikken we uitgebreid terug op alle awards. Natuurlijk is er in nummer vier van dit jaar ook ruimte voor nieuwe reviews, deze staan nog niet online. Benieuwd? Je haalt digifoto Starter in de boekhandel voor maar € 5.95.  Wil je hem liever thuisgestuurd krijgen? Klik dan hier!

afbeelding van Christel de Wolff

Christel de Wolff | Redacteur

Bekijk alle artikelen van Christel