Nieuw! Samyang objectieven voor Canon RF-mount

Christel de Wolff 157
Transcontinenta BV, distributeur van Samyang in de Benelux, kondigt twee nieuwe Samyang objectieven met Canon RF-mount aan. De Samyang MF 14mm f/2.8 RF en Mf 85mm f/1.4 RF.

Samyang's nieuwe RF-mount is een snelle reactie op de vraag van fotografen en markttrends om EOS R- en EOS RP-objectieven op de markt te brengen van andere merken dan van Canon zelf. Voor de ontwikkeling van de RF-mount objectieven is Samyang dan ook uitgegaan van de wensen van de eindgebruiker. Samyang's bestaande assortiment omvat een grote verscheidenheid aan objectieven, van ultragroothoek tot en met tele-objectieven. De eerste twee aangekondigde Samyang objectieven voor de Canon RF-vatting weerspiegelen de belangrijkste brandpuntsafstanden in het bestaande assprtiment groothoek- en teleobjectieven. 

Lees ook:  's Werelds breedste groothoekobjectief

Transcontinenta's verlengde garantie

De kwaliteit van Samyang objectieven is uitstekend maar er kan altijd wat gebeuren. Dan is het goed te vermelden dat nieuwe Samyang gebruikers nu terug kunnen vallen op een extra zekerheid.  Transcontinenta biedt een verlengde garantie van 5 jaar voor Samyang objectieven in de Benelux aan. Hiermee verlengt de consument de standaard garantie direct van 2 naar 5 jaar! Om hier gebruik van te maken dient de consument zich binnen 4 weken na aankoop online te registreren via transcontinenta.nl/garantie.

Samyang MF 85mm f/1.4 RF

De Samyang MF 85mm f/1.4 RF heeft een geliefd lenzenontwerp, dat door fotografen gewaardeerd wordt om zijn prachtige bokeh en de meest natuurlijke weergave van het gezicht. De nieuwe MF 85mm F1.4 RF is ideaal voor portretten en stillevens van topkwaliteit met zijn levendige kleuren en vloeiend vage achtergrond.

Samyang MF 14mm f/2.8 RF

De Samyang MF 14mm f/2.8 RF is een ultra-groothoekobjectief met handmatige scherpstelling en een uitstekende scherpte over het gehele beeldvlak. Deze hoge scherpte is zelfs al aanwezig vanaf diafragma F/2.8. De 115,7˚ grote beeldhoek is zeer geschikt voor onder andere landschap-, interieur- en astrofotografie. De speciale zonnekap blokkeert hierbij effectief al het ongewenst licht voor een optimaal resultaat. Op de bayonet is een sleuf voorzien voor optionele kleine ND gelatine filters.

Lees ook:  Maak optimaal gebruik van je groothoeklens

afbeelding van Christel de Wolff

Christel de Wolff | Redacteur

Bekijk alle artikelen van Christel