Lekker knuffelen

Man photoshopt gigantische kittens in zijn beelden

Siem van Woerkom 316
Een wereld vol kittens van zo'n 4 meter hoog? Dat is het beeld dat Andrey Scherbak met zijn werk wil schetsen.

Wereld vol grote katten

'Stel je voor hoe geweldig het zou zijn om een spinnende kat van drie meter hoog te aaien, super donzig en vriendelijk!' aldus russische artiest Andrey Scherbak. Nou, je hoeft het je niet meer in te beelden. De kunstenaar heeft inmiddels al bijna 150 foto's van gigantische katten op zijn Instagram geplaatst. Iedere meer schattig dan de vorige. Kijk er dus zeker eens doorheen! 

Instagram succes

De kattenfoto's van Andrey zijn niet alleen netjes geshopt, maar ook aardig gevarieerd. De poezen zijn te zien terwijl ze alles in de buurt van de kunstenaar doen, van naar de supermarkt gaan om wat boodschappen te doen, spelen op het strand of gewoon een dutje doen.

Sommige katten lijken wel zo'n drie meter hoog te zijn  maar anderen zijn duidelijk veel, veel groter. Andrey, die ook de speelse pseudoniem Petechka Odnobokov (Little Peter One-Side) online gebruikt, heeft al meer dan 8.600 kattenfans naar zijn Instagram-account kunnen lokken.

De Russische kunstenaar vertelt in een interview dat hij werkt als creatief directeur voor een reclamebureau in Moskou en dit in zijn vrije tijd maakt.

afbeelding van Siem van Woerkom

Siem van Woerkom | Content Editor

Bekijk alle artikelen van Siem