Lezersgallery: Vijf mooiste zwart-wit foto's

Redactie digifoto Starter 1010
Dagelijks ontvangen we prachtige foto’s in onze lezersgallery op digifoto Starter. Tijd om er weer eens een paar uit te lichten. Deze keer doe ik dat in thema zwart-wit. Bekijk hieronder mijn vijf favorieten.

‘Corona Proof’

De foto is gekozen omdat het situatie van nu perfect uitbeeldt. Door de maatregelen tegen COVID-19 zitten veel mensen thuis. Straten zijn leeggelopen. 

Fotografie door: Peer Heesterbeek

‘Knappekop’

Op deze foto zie je een mooie weerspiegeling in de ogen van het jongetje. Ook springt het portret eruit vanwege het ruwe contrast. De foto is geschoten met een Nikon D7500. 

1/8 sec | ISO 100 | Diafragma f/11.0

Fotografie door: Danielle Laros

‘Teddy Lockdown’

Ook deze foto laat goed ons tijdsbeeld zien. We zitten thuis en kunnen niet meer bij elkaar op bezoek. Dit zorgt voor veel verveling en eenzaamheid. Ook laat het een droevige sfeer zien, dit kan je zien alsof de teddybeer iemand is verloren aan het coronavirus.  

Fotografie door: Pascal Alles

‘Zonsondergang’

Deze foto is zoals de titel al zegt uitgekozen door de prachtige zonsondergang. Omdat de foto zwart-wit is, springt de zon er enorm uit. De windmolens maken deze foto af, omdat zij net wat meer leven in de foto brengen.

Fotografie door: Luc Beysen

‘Eye gebouw’

De foto is al prachtig door het mooie futuristische gebouw, maar de manier van bewerken en de dynamische luchten maakt het helemaal af. De foto is genomen met de Nikon Z 50 foto is geschoten met een Panasonic Lumix DMC-FZ50.

10/5000 sec | ISO 100 | f/9.0

Fotografie door: Cor Boers

Een plekje in de spotlight? 

Upload jouw mooiste foto in onze Gallery. Je maakt dan kans op een spotlight interview voor op onze website of misschien zelfs voor in ons magazine!

afbeelding van Redactie

Redactie digifoto Starter | Redacteur

Bekijk alle artikelen van Redactie