Fotofair 2020

Leer foto's maken die je doen watertanden!

Christel de Wolff 903
Het fotograferen van eten gaat veel verder dan je telefoon tevoorschijn halen in een restaurantje. Hoe zorg je ervoor dat het water je in de mond loopt bij het zien van voedselfoto's, ook wel Foodphotography genoemd? Je leert het op Fotofair 2020.

In het weekend van 26 en 27 september 2020 staat het Landgoed Duynenwater in het teken van het grootste foto- en video-evenement: Fotofair 2020. Er valt weer veel te zien en te beleven. Zo zijn er vele masterclasses en workshops te volgen tijdens dit weekend. Één daarvan is de masterclass foodfotografie door De Rooij fotografie. 

Masterclass foodfotografie

Jose da Silva is professioneel food fotograaf en werkt voor veel restaurants door het hele land. Tijdens deze 2 uur durende masterclass food fotografie laat hij je de belangrijkste aspecten zien die je onder de knie moet hebben als jij serieus wil starten als food fotograaf. Denk aan:

  • Aan welke voorbereidingen moet je denken?
  • Hoe is de opbouw van de foto setting?
  • Met welk licht en apparatuur fotografeer je?
  • Wat voor hulpmiddelen zijn er nodig?
  • Hoe zorg je voor een goede compositie en styling van het gerecht?
  • En welke final touches worden doorgevoerd in de nabewerking?

Fotofair 2020

* DEZE MASTERCLASS IS INMIDDELS VOLGEBOEKT *

De masterclass foodfotografie wordt alleen op zondag gegeven en duurt 120 minuten. De kosten zijn € 59,- en hier is al een ticket voor de Fotofair bij inbegrepen! Klik hier voor meer informatie en om meteen je ticket te boeken. Is foodfotografie niet helemaal jouw ding, maar zou je wel wat anders willen leren? Verdiep je dan in de diverse andere workshops en masterclasses die op Fotofair 2020 worden gegeven. Klik hier voor een overzicht. 

Over De Rooij Fotografie

Wil jij meer leren over fotografie, je eigen camera en fotobewerking? De Rooij Fotografie is de plek waar je moet zijn om je vaardigheden te verbeteren. In de afgelopen 10 jaar is De Rooij Fotografie uitgegroeid tot de grootste aanbieder van (online) fotografie cursussen, workshops en fotoreizen in de Benelux. Vanaf het begin staat persoonlijk contact en klanttevredenheid voorop wat jaarlijks in combinatie met ervaren fotografiedocenten zorgt voor meer dan 5.000 tevreden cursisten. De Rooij staat ook op de Fotofair met een stand, daar kun je nog veel meer informatie inwinnen over de cursussen, workshops en fotoreizen die worden aangeboden. 

afbeelding van Christel de Wolff

Christel de Wolff | Redacteur

Bekijk alle artikelen vanChristel