Workshop straatfotografie door De Rooij Fotografie

Max Mostert 900
Wil jij meer te weten te komen over de regels voor het fotograferen op de openbare weg? Dan is de workshop straatfotografie door De Rooij Fotografie misschien wel iets voor jou. De workshop wordt gegeven op Fotofair 2020, het grootste foto- en video- evenement van de Benelux.

Over de workshop straatfotografie door De Rooij Fotografie

Je mag volgens de wet op straat iedereen fotograferen/filmen. Ook mag je deze beelden in sommige gevallen op het internet plaatsen. In de workshop leer jij meer over de regels over het fotograferen/filmen op de openbare weg en krijg je tips over hoe jij de beste foto maakt op straat. De workshop is in lezingsvorm. Je hebt hier dus geen camera voor nodig.

De workshop duurt 60 minuten en de kosten bedragen € 17,50 en zijn inclusief toegangsticket voor Fotofair 2020. De workshop wordt alleen gehouden op zaterdag van 12:30 tot 13:30. Voor meer informatie over de masterclass en/of het boeken klik hier

Over De Rooij Fotografie

De Rooij Fotografie is in de laatste 10 jaar uitgegroeid tot de grootste aanbieder van fotografiecursussen in de Benelux. Ook kan jij bij De Rooij Fotografie terecht voor fotografiecursussen, fotoreizen en inspiratie. 

Over Fotofair 2020

Fotofair 2020 is het grootste foto- en video-evenement van de Benelux. Fotofair wordt gehouden in het weekend van 26 en 27 september 2020 op Landgoed Duynenwater en Beachclub Zuyver in Eersel. Om meer van onze artikelen te lezen over Fotofair 2020, klik op de link en lees direct verder!