Stuur jouw mooiste beelden uit het dagelijks leven op straat in

Kans maken op Fujifilm X-E3? Doe mee aan fotowedstrijd straatfotografie!

Remco Stunnenberg 801
Wil jij kans maken op de Fujifilm X-E3? Doe dan mee aan de fotowedstrijd straatfotografie van Fujifilm en Kamera Express. Je kunt jouw mooiste beelden uit het dagelijks leven op straat deze hele maand insturen.

Straatfotograaf en Fujifilm ambassadeur Maarten van der Voorde is jurylid. Hij zal de inzendingen bekijken en vervolgens een winnaar kiezen. Bij deelname aan deze wedstrijd maak je kans op de Fujifilm X-E3 systeemcamera met 23mm f/2.0 objectief ter waarde van €1.199,-.

© Fujifilm ambassadeur Maarten van der Voorde

De X-E3 is een compacte systeemcamera die mede dankzij zijn onopvallende design perfect is voor straatfotografie. De 24.3 megapixel sensor wordt gecombineerd met de X Processor Pro. Dat zorgt voor een indrukwekkende beeldkwaliteit én snelle responstijd. Met het LCD-touchscreen kun je bovendien gemakkelijk het scherpstelpunt kiezen en vervolgens een foto maken door op het scherm te drukken. Perfect voor als je even snel een 'snapshot' wilt maken op straat.

Maarten is reportage- en documentairefotograaf. Hij gaat graag de straat op en maakt dan de mooiste foto’s. Wat hij zo leuk vindt aan straatfotografie is de diversiteit. 'Je kunt er alle kanten mee op, er is niks vastgelegd.' In onderstaande video is te zien hoe Maarten op pad gaat in het centrum van Rotterdam. Hij laat zien hoe hij te werk gaat tijdens een dagje straatfotografie en geeft allerlei handige tips.

Voor digifoto Starter hadden wij recent ook een interview met Maarten van der Voorde. Tijdens dat interview vroegen wij hem ook specifiek naar de Fujifilm X-E3. Lees hier zijn antwoord.

Lees ook: Fujifilm voegt nieuwe compacte camera toe aan populaire X Serie, de XF10

afbeelding van Remco Stunnenberg

Remco Stunnenberg | Redacteur

Bekijk alle artikelen van Remco